Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rychle běžící čas ve Vistách

Dobrý den mám zvláštní problém v celém mám notebooku beží čas dvakrát rychlejc hodiny,programi cokoliv předbíhá pomalu samo sebe a tím je celí notebook zasekaný potřebuju poradit co stím ... stalo se mi to po tvrdým restartu potom co se při nabíhání zasek už ve windows děkuj :)

Předmět Autor Datum
Najprv je nutne zistit ci to je HW zavada a to tak ze sa zalohuju uzivatelove data mimo disk a urobi… poslední
MM.. 28.02.2011 16:58
MM..

Najprv je nutne zistit ci to je HW zavada a to tak ze sa zalohuju uzivatelove data mimo disk a urobi sa obnova na ciste Windows od vyrobcu (recovery bud z DVD alebo je moznost obnovy vstavana v notebooku, viz navod ze co treba mackat pri zapnuti).
Ak to pomoze tak potom uz nemas ziaden problem a ked to nepomoze tak mozes NB reklamovat alebo vyhodit ak je po zaruke (zavada na MB sa neoplati opravovat)

P.S. je dobre skusit v BIOSe dat load defaults a save&exit, a ak je tam nejake nastavenie o "HPET", tak skusit obe moznosti (Enable aj disable).
A vytiahnut z notebooku vsetok dodatocny HW, Cardbus karty, vsetky externe zariadenia z USB, apod. Ak zistis ze to robi jedno z nich tak preinstalit mu ovladace.

Ak nechces hned robit recovery celych Windows, tak mozes skusit najprv bod obnovy systemu (start-programy-prislusenstvo-nastroj obnovenia systemu) alebo aj preinstalit vsetky ovladace (z webu vyrobcu notebooku)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru