Avatar uživatele
anonym

Ráda bych zjistila,z jakého důvodu mi jako pokročilé (kterou jsem se stala včera),nebyl navýšen povolený počet odpovědí.

Dosud jsem měla povolených 10 odpovědí na den. Do půlnoci jsem využila 26. Teď jsem se hezky rozjela a v momentě, kdy jsem chtěla předat cenné rady, mne systém zastavil. Mám mít dneškem počínaje povolených 25 odpovědí, ale zastavilo mne to u 36. Kde je chyba? Jsem tak ukecaná, že to někomu už vadí? Nebo musím jako uctivý prosebníček požádat o milost, abych se tu mohla dál vykecávat?
Doplňuji:
Drape, děkuji. Dnes už palec ode mne máš. Admin se probral až po druhé hodině ráno. Asi jenom spal…Teď už je vše v pořádku a mohu se spokojeně vykecávat.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts, anonym před 4462 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

To ví jedině admin a možná z někdo z těch lépe informovaných.
Zkus apsat adminovi

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Klídek, nač hned šířit paniku mezi komunitou, jež přece za nic nemůže. Admini je v tom též nevinně, (ten sedí u terminálu někde v sídle provozovatele v Hradci Králové a má úplně jiné starosti, nemusí mít ani non stop služby), tohle zajišťuje nastavení programu.
Samozřejmě nemusíš o nic žádat, jsi tu pár dní a jsi jen příliš nedočkavá. Na rozdíl od žen, které uvažují emotivně a všechno chtějí ihned, pánští uživatelé chápají nezvratné mechanismy a možnosti všech programů.
Takže popořadě, nejsi tu sama, program nejprve po půlnoci zpracovává změny v bodových stavech všech uživatelů. Nejprve vyčlení ty, u nichž k žádným změnám nedošlo, zbytek zpracuje do automatických povelů a ty se pak hromadně a postupně mění v jejich osobních profilech. To pochopitelně chvíli trvá, protože by bylo neúměrně drahé osazovat extrémně výkonné servery na podobných portálech, které jsou pro uživatele zdarma.
Obdobné je to u týdenních přehledů, jež na slovenských odcházejí v noci ze soboty na neděli ve 2:30 hod. a u českých Odpovědí ve 3:30 h.
P.S. Stejně tak, u předchozího poplachu, že někomu chvílemi nejde něco mazat (zajímavé, nikdo se nehlásí k mazání, ale jakmile to někomu pár minut nejde, tak se v tu ránu hlásí plno lidí. Proč by jim to najednou vadilo, když se tváří, že přece nic nemažou?).
Příčiny mohou být docela prozaické, jako ostatně u všech netových aplikací – přetížení sítě, výpadek serverů, slabá přenosová kapacita připojení, momentální zahlcenost vlastního PC či NB, (kdy současně provádí upgrade instalovaných antivirů a programů), zkrátka plno banálních a technicky vysvětlitelných důvodů.
Také možná zapomínáte na fenomén Anonymous, jehož mnozí vzýváte, ale nějak vám nedochází, že může mít dopad i na vás samotné.
Trochu logiky – pokud nejde nějaký web všem, je pravděpodobná závada na něm. Když ale některým jde a jiným ne, pak je na vině zřejmě porucha na trase nebo závada na „přijímači“.

Zdroj: http://cs.wiki­pedia.org/wiki/A­nonymous_(sku­pina)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Ad Dr.Axl
Klídek, priznám, teraz ja reagujem emotívne, ale tvoja poznámka
„Na rozdíl od žen, které uvažují emotivně a všechno chtějí ihned, pánští uživatelé chápají nezvratné mechanismy a možnosti všech programů.“
sa chvalabohu nezakladá na pravde. Ano, je pravda, že ženy reagujú emotívnejšie, sú citlivejšie, ale skús sa pozrieť rochu dozadu na reakcie mužov, tie sú niekedy „superemotívne“ až šokujúce (napríklad osočovanie a urážanie).
Myslím že racionalitou a chápaním nezvratných mechanizmov vás, mužov – korunu tvorstva, môžme niekedy zahanbiť.
Všetko z úsmevom…(usmievaj sa aj hneve)

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

oprava rýchlych prstíkov:
nie „rochu dozadu“, ale „trochu dozadu“

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

ad led, úsměvně jsi právě sama prokázala ukvapenost.
Ale samozřejmě to byla ironie převažujících projevů, chlapi se taky rozčílí, ale více uvažují technicky, takže nejprve vnímají možné problémy než zbrkle vysloví soudy a závěry.

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Pro emotivitu je příznačné, mimo jiné i to, že reaguješ na střípek podružné formulace, namísto na obsáhlá fakta a podstatu odpovědi.

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

teď bych se chtěla led dost zastat, protože technice rozumí a dává užitečné rady, které mi dost pomohly !!
když odpovídá tak na většinu odpovědí chytře !!
bez žádných blábolů !!

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Však já si také led vážím, jen jsem se pokusil uvést na pravou míru tu obranu žen, jež pochopitelně neposuzuji globálně, nicméně určité sklony prostě převažují. Na led se to ovšem ani zdaleka nevztahuje.

před 4461 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek