Avatar uživatele
venkovan

S příchodem jara mnoho organizací připravuje akce na výsadbu stromků. Například ČSOP, Hnutí duha, Brontosaurus,Čme­lák,

přátelé Beskyd, Jizerských hor, Skaut, Pionýr apod. Přidali byste se a s kým nejraději. Třeba i kdyby to byla akce místního úřadu apod.
Doplňuji:
Popravdě když se k sázení stromků hrnou politici a bijí se tam v prsa – ježím se taky.
Ale kdysi jsem chtěl )ale potom nestačil) jet do Jizerek sázet prales, vím, že něco takového stále probíhá snad v Beskydech. Hnutí Brontoarus má akci sázím strom a na jejich akce mohu jezdit i starší (je věk uveden), ČSOP tam takové akce dělá hodně základních organizací – takže opět si lze vybrat, to samé u dalších organizací. A politické prezentaco tam nejsou – víc co jsem slyšel je to o srandě a poznání lidí při společné bohulibé aktivit.
Jen si najít ten správný termín, a partnera – pořadatele akce.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kapka, poa.li, Bičiště před 4793 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Já asi ano. Pokud by to bylo ve vhodném čase. Přírody ubývá.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
poa.li

Každym rokem zasadím několik stromů. Buky, lípy, duby… Zucastnil bych se rád s kýmkoliv, kdo by podobnou akci uspořádal. Ale trochu je mi nepříjemné, když se z podobné věci dělá společenská událost… když se z čehokoliv dělá něco jiného, než to je, popřípadě, když je to nazýváno něčím jiným, než je opravdový úmysl, jak to bývá..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kapka

Sázela jsem stromky se Čmelákem. V Lidových sadech v Liberci a v pralese na Ještědském hřebenu. Bylo to v rámci takového delšího cca půlročního projektu Maličkosti pro zemi /chodili jsme, většinou s dětmi, na různé akce/.
A pak jsem s dětmi zasadila ještě jeden stromek v lese pod Ještědem, to byla hra pořádaná lesákama. Děti šly trasu, plnily úkoly a jeden z úkolů bylo zasadit stromek. Takhle se to dělá! Sejde se víc lidí, děti mají radost a za chvíli je vysázíno. A skoro zadarmo. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek