Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SBS 2003 problem s administratorskym loginem

Ahoj, resim tady takovou zapeklitou vec a opravdu si s tim nevim rady. Cela vec zacala nasledovne. Server pres vikend prestal stahovat aktualizace. Tak jsem zagooglil a nasel navod jak to opravit. V threatu bylo mnoho linku i s odpovedi, ze oprava funguje. Po oprave bylo jeste doporuceno vypnout zapnout firewall. To jsem udelal a server se pri zapinani kousnul. Tak jsem musel udelat tvrdej reset. A ted nasledovalo (pripominam loguji se na locale) Naskocilo okno s loginem a prihlasenim do domeny, zadal jsem login: Administrator a heslo. - Okno na me vyhodilo hlasku: Místní zásady tohoto systému neumožňují interaktivní přihlašování. Do serveru se neslo prihlasit. At jsem zkousel co jsem zkousel, proste neslo. Administratorsky ucet jsem mel samozrejme jen jeden. Zkousel jsem nouzak atd atd, dokonce i UBCD a reset hesla administratora a nic. Tak mi nezbylo nic, nez natahnout server z nocni zalohy a ejhle. to stejny :o/ tak jsem vyzkousel vsechny zalohy co jsem mel a vsechny vyhazovaly stejnou hlasku: Místní zásady tohoto systému neumožňují interaktivní přihlašování.
Tak jsem udelal novou instalaci, cely jsem to nastavil a potrebuval rozchodit intranet. Trochu jsem se do toho zamotal, natahnul blbe databaze a tak jsem dal odstranit IIS a ze jej znova nainstaluji. Po odinstalaci IIS jsem dal reset serveru a pink opet hlaska pod loginem: Administrator - Místní zásady tohoto systému neumožňují interaktivní přihlašování.
Proste pod loginem: Administrator se do servru (na local) nedostanu. Nastesti jsem si vytvoril jeste ucet: Admin pod kterym ano. Tak jsem ucet Adminitrator otevrel, priradil jsem mu vsechny skupiny co jsem mel v seznamu reset a nic. Stale stejna hlaska

Tak jsem opet pod loginem admin doinstaloval IIS a veskere souvisejici podsluzby, v domeni, ze se treba neco doinstaluje, ale problem stale trva.
Zatim jsem ve stavu - na locale se do servru pod loginem Administrator nedostanu, pouze pres vzdalenou plochu.
Netusite, kde by mohl byt problem.
Predem diky za rady. Petr
PS: byl bych vdecny za radu i po telefonu :o)

Předmět Autor Datum
kouzelné slovo zní "Místní zásady" Nikde jsem nenašel napsáno, že by ses podíval do odpovídajícího s… poslední
touchwood 27.09.2010 20:02
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru