Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SCSI / RAID Host Controler

Vzdy kdyz se mi spusti win chce to najit ovladač na Hostitelsky řadič SCSI / RAID Host Controler . Kdyz ho vyhledam rucne, tak to napise ze pri instalaci doslo k problemu. Kdyz to ukoncim tak zhruba po 4 hodinach mi zacne kolabovat windows a musim to restartovat. Mam desku MSI MS-7191, dvd a hdd mam na ide a kazdy zvlast. Mohl by mi nekdo pomoct?

Předmět Autor Datum
Bez teto ficurky by mel system normalne fungovat (nemas-li disky v RAIDu). Pred jeho instalaci musis…
mif 14.02.2010 11:59
mif
no to asi jo proto ze porad pipal dokud jsem to v biosu nevypnul. Cim se to muze tak moc prehrivat?…
PASKONER 14.02.2010 12:25
PASKONER
Nejspis ti blbe sedi CPU chladic. Sundat, vycistit, premazat, znovu nasadit. Vetrak se toci? Je zapo…
mif 14.02.2010 12:28
mif
CD k desce bohuzel uz nevedu a na strankach vyrobce jsem nic takoveho nenasel (tedy aspon myslim). N… poslední
PASKONER 15.02.2010 03:36
PASKONER

Bez teto ficurky by mel system normalne fungovat (nemas-li disky v RAIDu). Pred jeho instalaci musis mit nainstalovane radice chipsetu (vse se nachazi na CD k desce). Ze ti po ctyrech hodkach tuhne windows, nebude zpusobeno absenci teto geniality, ale nejakym HW problemem (prehrivani?).

CD k desce bohuzel uz nevedu a na strankach vyrobce jsem nic takoveho nenasel (tedy aspon myslim). Nezlob se ale Raid a Scsi to jsem asi zrovna ve skole chybel. Jak poznam ze disky jsou v RAIDu? Pises pred jeho instalaci, to budu muset formatovat cely disk?
Stahnul jsem si v iso 75000 driveru a kdyz to chtelo zase najit ten ovladac, zkusil jsem to z toho iso, sice to zacalo instalovat ale pak zase chyba. Stejne to asi byla blbost kdyz se to musi udelat pred instalaci windows.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru