Předmět Autor Datum
Já myslím, že záleží jak u čeho a jak kde. Když vezmu příklad z Google, tak se dostaneš dejme tomu z…
Kráťa 10.06.2011 10:14
Kráťa
je tedy pravda že seo by se mělo dělat neustále...ne že se to udělá tento měsíc a nechá se to být. C…
Standa69 10.06.2011 10:21
Standa69
Ano, neustále je třeba se snažit. Avšak před tím, než bych se u někoho "uvázal" a rok mu lil prachy,…
Kráťa 10.06.2011 10:42
Kráťa
SEO je podvod. Vazne. Samotne SEO ani tak nie, ale 90% firiem, co sa tvaria ako SEO profici len zmyk…
fleg 10.06.2011 11:02
fleg
Ano. Ono si hlavně hodně rádobyborců hraje na to, jak umí SEO (a jsou to i velké firmy). Proto požad… poslední
Kráťa 10.06.2011 14:18
Kráťa

Já myslím, že záleží jak u čeho a jak kde. Když vezmu příklad z Google, tak se dostaneš dejme tomu z pětisté pozice výsledků hledání na padesátou třeba za tři dny (ovoce ihned - ale furt shnilé), ale na první to pak bude stoupat pomalu. I jiní se snaží být první.
No a za prima čerstvé ovoce lze považovat to, když jsi na první straně výsledků, nejlépe hned první, což může trvat i déle, než ty tři měsíce (ale na výraz "merbofilubituskální roškrovnice" i tři dny). Záleží na konkurenci (množství) a jejich snažení se.

edit://a samozřejmě také záleží, kdo a jak to SEO dělal. Nějaký šmudla bude mít výsledky třeba až za 5 let, nebo vůbec a šikulové zase rychle.

SEO je podvod. Vazne.
Samotne SEO ani tak nie, ale 90% firiem, co sa tvaria ako SEO profici len zmykaju peniaze z ludi. Normalne ma to uz stve, kazdu chvilku mi pise zakaznik, ze ho oslovila mailom taka a tak firma a ze mu zoptimalizuju stranku a ci je to dobre. Nie, nie je to dobre!
Predavat placebo a tucne na tom zarabat povazujem za pomerne neeticku formu podnikania.
Nechce sa mi to tu vysvetlovat cele, je to na clanok (mozno ho napisem), ale osobne by som sa vyhol drtivej vacsine firiem ponukajucicj SEO optimalizaciu.
Stranky samozrejme optimalizovat treba, SEO naozaj funguje, ale je o nom popisanych tlko bludov a mystifikacii, ze to az pekne neni.
Aby som odpovedal na otazku, neda sa povedat za ako dlho sa prejavi optimalizacia, ale vacsie zmeny v indexoch sa robia cca 1xmesiac, cize zmeny mozno vidiet cca po 1 mesiaci uz.
Este dodam, ze poradna nie je nijako specificky optimalizovana, nedavali sme prachy ziadnej speci firme a napriek tomu obsadila prve priecky v Googli.

Ano. Ono si hlavně hodně rádobyborců hraje na to, jak umí SEO (a jsou to i velké firmy). Proto požadovat reference!
Tihle SEOopimizéři to často dělají tak, že nechají web projet na seo-servis.cz, odstraní chyby, aby měli 100 %, a potom se tím holedbají, spoléhajíc na to, že tomu zákazník nerozumí. Není důležitý nějaký seo-servis.cz, důležité jsou výsledky ve vyhledávačích. Ty ať ukážou.
Poradna je v Google (a jinde) na prvních pozicích, přitom na seo-servisu má snad 60 % či kolik.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru