Avatar uživatele
kamila44444

SPORTKA- výhra

Je možné vyhrát sportku? Aspoń 1.000 kč.. Podáváte si ji někdo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? suaeda před 3997 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Braník

sportka je nesmysl a je to jen o náhodě,cc jedn ku 100000000,že se trefíš,nic víc,lidi cpou prachy do sportky,protože si myslí,že zbohatnou,tím nadívají kapsy těm,co tu sportku provozují,vsad si raději na nějaký sport ,který znáš a máš větší šanci vyhrát.
Jeden tiket na ukázku:https://www.tip­sport.cz/ViewU­sersTicketActi­on.do?idu=-70724572750&idb=-1&hash=f68hzJ­oedmd882qKmt4M3­uHrEk%3D&t=dGl­rZXQgNyA2MjAge­mEgMTBLxI0gT0s%­3D%0A

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
suaeda

Sportku a podobné hry od Sasky nesázím. Neříkám, že to člověk nemusí jednou za čas zkusit ale je to o náhodě. Navíc hra sportka dává do výher asi 50% vybranné částky. Zbytek kryje provoz hry a především ohromný zisk.
Jak se zmínili ostatní, kdo se vyzná ve sportu je lepší si tipnou na sportovní utkání v Tipsportu, Fortuně aj kurzovních sázkách. Je to zábavnější a hlavně tím že si zadáváme své vlastní tipy máme s výhry má větší radost.
Doplňuji:
opravuji: Sazka

Upravil/a: suaeda

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

záleží kolik je výherců na daný pořadí.Ale 1.000,– možný je.No,já vyhrál 500,– na 4 čísla.Bylo by to víc,ale ty čísla zrovna uhodlo plno lidí tak to bylo jen 500,–. Jinak si myslím,že ta Sportka je nastavená velmi výhodně-ovšem ne pro sázejícího…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Výhra aspoň 100000 by něco, ne-li všechno vyřešila. Když člověk xx let pracuje, nikam to nedotáhl, dluží, nemůže sehnat kapsli s jedem který by to vyřešil… Přestává kupovat jídlo, dluží bankám, na nájmu. Pracuje a nedostane zaplaceno. Nemá nárok na příspěvek na bydlení páč se nezaregistrovat na ÚP. Tak co si ještě něco odepřít a vsadit si? Co těmi šestadvaceti korunami ztratí?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vera508

Kamilo 44444, veř/nevěř, já znám osobně člověka, co vyhrál skoro 10milionů !!!
Byli jsme spolu na dovolený, já si večer čtu a ON kontroluje tah sportky. Pak slyším „ty vole, ty vole, já mám první“. Nevěřila jsem. Ale je to tak. Vyhrát se dá. Taky jsem to zkusila – náhodný tip za 170,– Kč a teď – z 10 sloupců jsem uhodla pouze 1 číslo. Myslím, že to je taky umění !!!!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
jan1510

Podívejte se na Lotto.info zajímavé tipy o sázení.

před 3100 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek