Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno STEAM ÚČET A COD MW 3

Zdravím lidi,
v roce 2011 chvíli po tom co vyšlo COD MW 3 jsem jej zakoupil, vytvořil steam účet, nainstaloval apod. Nedávno jsem si řekl po delší odmlce, že si opět zahraji. V půli instalace hry se mi otevře okno s přihlášením na steam, přihl. jméno heslo bez problému, jenže mi to píše, abych potvrdil opět ověřovací kód. No jo, ale problém je v tom, že jsem zapoměl e-mail, na který jsem daný steam účet registroval. Ať jsem zkoušel cokoliv, neustále to po mě chce ten email. No projížděl jsem veškeré steamové supporty a jelikož má znalost angličtiny není dostačující nemohu tento problém vyřešit. Nejlepší by bylo, kdybych mohl změnit email steam účtu nebo alespoň někde zjistit jaký byl ten email. No věřím v to že tato situace má řešení a děkuji za každou pozitivní odpověď.

Předmět Autor Datum
Tohle OPRAVDU nepochopím. Kupuji si hry a nepoznamenám si údaje (account, e-mail). Řešení samozřejmě…
L-Core 10.10.2013 19:19
L-Core
Jsem tu, já jsem nazýván expertem... :-p Takže, budeš muset na ten Steam Support napsat. To, že jsi…
VojtaCZ 10.10.2013 20:35
VojtaCZ
Jo super, vše vyřešeno, steam mi obnovil účet na jiném emailu, vše v pořádku se steamem. Sice při in…
Mathews 14.10.2013 18:46
Mathews
Nemáš zač, rád jsem pomohl. ;-) poslední
VojtaCZ 14.10.2013 19:47
VojtaCZ

Tohle OPRAVDU nepochopím. Kupuji si hry a nepoznamenám si údaje (account, e-mail). Řešení samozřejmě existuje, je potřeba Valve dokázat, že se se jedná o tvůj účet. Pokud máš tu hru zakoupenou fyzicky (vlastníš krabici a s/n), je to jednoduché: vše ofotíš a dle pokynů Steamu (najdi si) pošleš supportu.

Bez znalostí angličtiny to budeš mít složité…

Máme tady specialistu na Steam (nikdo v ČR s nima tak často nekomunikoval ]:)), ale poslední dobou moc nemá čas. Zkusím ho sem nasměrovat…

Jsem tu, já jsem nazýván expertem... :-p

Takže, budeš muset na ten Steam Support napsat.
To, že jsi zapomněl mail, snad zvládneš. Pokud máš hru na disku, tak seš (skoro) zachráněn. Valve bude chtít, abys jim dokázal, že máš opravdu tu hru, tj. budou po tobě chtít, abys normálně tužkou napsal na zadní stranu manuálu hry (popřípadě tam, kde je aktivační kód vytištěný) nějakou směs čísel, co ti pošlou.

Vím, působí to chaoticky, ale pokud si nebudeš vědít rady, tak napiš.

Snad už ti to někdo dopřeloží/zodpoví, já jsem fakticky dost vytíženej, gymnázium je těžký... :-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru