Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno SUPERAntiSpyware se mi po zapnutí PC spouští i když nechci a nevím jak to ?

Zdravím. SUPERAntiSpyware mi po každém zapnutí pc naběhne i když nechci. Není veden ve složce po spustění a v - konfigurace systému, po spuštěňí není zaškrtnuty - a přesto startuje po zapnutí PC. Jak to ? Přihlášen jsem jako uživatel, díval jsem se do konfigurace systému, po spuštěňí jako Administrátor a tam taky není zaškrtnutý. Proč to dělá a spouští se ? SUPERAntiSpyware verze 5.0.1118

Předmět Autor Datum
[http://pc.poradna.net/file/view/6847-sas-png]
mif 20.08.2011 22:08
mif
Jo díky, on je teď trochu jinej než ty verze předtim a nějak jsem nestih, že tam je taky kolonka Pre…
Tuky 20.08.2011 22:13
Tuky
Vypadá stejně. Poznáš to.
mif 20.08.2011 22:42
mif
okrem toho co uz pisal mif, tak nemusis to mat nainstalovane furt, raz za cas ked budes chces oskeno…
MM.. 20.08.2011 23:34
MM..
Jo díky ještě jednou, maká to, teď už se to nespouští. Přesně jak píšete, jen občas, nechávám to ale…
Tuky 20.08.2011 23:51
Tuky
Snaz sa neodskrtavat programy v nastrojoch pre spravu, ale pouzivaj nastavenia programov (oni niekto… poslední
MM.. 21.08.2011 00:02
MM..

okrem toho co uz pisal mif, tak nemusis to mat nainstalovane furt, raz za cas ked budes chces oskenovat PC tak si stiahnes najnovsiu verziu a mozes tahat potrable verziu ktora sa vobec neinstaluje.
T.j. mozes to hned aj odinstalovat (ovl.panely - pridat/odbrat programy).

Jo díky ještě jednou, maká to, teď už se to nespouští. Přesně jak píšete, jen občas, nechávám to ale nainstalovaný a jen aktualizuji před kontrolou PC. Byl jsem zvyklej na ty starší verze a ty se po instalaci odškrtli třeba v Nástroje pro správu/po spuštění a bylo, jenže tahle nová je kapánek jiná a nevšiml jsem si položky preferences, kde se to nechá štelovat přímo v programu. A nevěděl jsem jak na to, protože jsem si myslel, že když program není zaškrtnutý v Nástroje pro správu/po spuštění, tak prostě nestartuje, jenže tohle startovalo i přes to.

Snaz sa neodskrtavat programy v nastrojoch pre spravu, ale pouzivaj nastavenia programov (oni niektore sa mozu spustat aj ako sluzba alebo sa nadrbat do nejakych inych zavislosti napr. s IE apod). Drviva vacsina programov ma na taketo veci nastavenie v programe, aj ked casto je to nastavenie dost skryte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru