Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samolepící podlahové dlaždice

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, máte-li někdo zkušenost se samolepícími dlaždicemi do interiéru. Hledám levnou variantu k pokrytí podlahy v pokoji, kde je teď pevně koberec, který je již zašlý. Rád bych ušetřil, ale né zase za cenu nutnosti brzké výměny.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, mám osobní zkušenost s dlaždicemi.Mám je v obýváku i v kuchyni asi půl roku a už se těším…
dandy.x 24.09.2009 16:49
dandy.x
Levná varianta to je čtverce Floortille.Také jsem nalepil několik podlah,a dodnes fungují.Je ovšem p…
Jabraka 24.09.2009 20:09
Jabraka
Mám dlaždice od D-C-Fix.Podklad je rovný a dokonale odmaštěný a stejně lepidlo vylézá i po půl roce.…
dandy.x 24.09.2009 23:53
dandy.x
Presne tak, souhlasim. Tyhle dlazdice nejsou na zem vubec vhodne. Jsou samolepici, ale velmi brzy se…
The Cross 08.06.2012 03:11
The Cross
Jestli ti nevadí koberec, šel bych do nějakého zátěžáku. Kilo/m2 zase není tolik, a občas se dají v… poslední
RITCHI 08.06.2012 12:46
RITCHI

Dobrý den,
mám osobní zkušenost s dlaždicemi.Mám je v obýváku i v kuchyni asi půl roku a už se těším až se jich zbavím.Lepidlo vylézá skrz dlaždice nahoru,takže každý týden musíme čistit technickým benzínem,aby to nějak vypadalo.Skoro všechny se odlepují,takže jsme je museli podlepit.Některým se už odlámaly rohy.Mám je i olištované,ale stejně se dělají až centimetrové mezery-rozlézají se.Radši si dejte lino,protože ty dlaždice jsou opravdu k vzteku.Jestli budete mít zájem,tak mi napište SZ a já Vám vyfotím jak to vypadá.

Mám dlaždice od D-C-Fix.Podklad je rovný a dokonale odmaštěný a stejně lepidlo vylézá i po půl roce.Kraje mám zafixované lištama a dělají se mi i centimetrové mezery.Za chvíli budeme dělat nové podlahy a radši si připlatím za kvalitní lino.Za tyto dlaždice to jsou vyhozené peníze.

Presne tak, souhlasim. Tyhle dlazdice nejsou na zem vubec vhodne. Jsou samolepici, ale velmi brzy se zacnou odlepovat, hlavne na okrajich, kde se pres ne nechodi. Nejhorsi je ale prave to vystupujici lepidlo v mezerach mezi dlazdicemi. ten lep pritahuje veschnu spinu, prach, vlasy, hruza.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru