Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné vypínání "firewallu" ESS

Občas se mi stává, že při startu windows se mi vypne firewal ESS. Po restartu to je dobré, ale někdy ne. Mám winXP home,sp3 a používám Superantispyware, protože ESS má antispyware slabší.Mám ověřeno.Nesetkal se někdo s tím problémem, díky za čas.
Změna předmětu, původně: Vypíná firewall (Vladimir)

Předmět Autor Datum
Co má superantispyware společného s tím jaký firewall používáš? Už vidím - ty nepoužíváš firewall, a…
Vladimir 06.08.2008 15:40
Vladimir
jakkoli já osobně miluju aplikační firewall, zároveň nesmí jít o krám o který se musím neustále star…
lední brtník 06.08.2008 17:44
lední brtník
Nepoznam, ale FW ktory sa "obcas vypne" mozes rovno odinstalovat, ten FW nechrani ani sam seba, a ni… poslední
MM.. 06.08.2008 18:17
MM..

Co má superantispyware společného s tím jaký firewall používáš? Už vidím - ty nepoužíváš firewall, ale moloch co umí "všechno".

Pokud na těch kombinacích rezidentních svinstev trváš, nezbude než se podívat do logů pokud nějaké ten program tvoří (souborový log, prohlížeč událostí...) nebo se obrátit na technickou podporu Eset.

jakkoli já osobně miluju aplikační firewall, zároveň nesmí jít o krám o který se musím neustále starat a cosi mu povolovat. potom slouží dobře a nedopadne za měsíc jako nefunkční cedník.

čili pokud má uživatel problém ovládnout firewall který má hloupé nastavení či nesmyslné chování, je bezpečnější ho vypnout, a použít ten integrovaný ve windows.

různým dodatečným firewallům z balíků anti-něco pak nedůvěřuju vůbec, protože nepotřebuje ani ten balík, ani dodatečně dolepovaný firewall před chvílí odkoupený od čtvrté strany.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru