Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolný restart PC, nelze inovovat Win XP na SP3

Ahojky lidičky, mám problém s počítačem... cca před týdnem jsem přeinstalovala win SP3... všechno šlo jak po drátkách a comp běžel.. asi den... pak se zničehonic při hraní nějaké hry objevila modrá obrazovka, stím ,že systém win byl ukončen aby nedošlo k poškození počítače... vyhodilo to nějakou chybku... to se stalo asi 4x... pak byla pod chybkou navíc cesta k souboru nv4_disp.dll.... zkoumala jsem co se dalo, ale na nic jsem nepřišla... inu jsem zkusila reinstal winů SP2 znova... všechno ok.... instalace bez problémů... ovladače ke grafice se stahují samy z netu, protože k počítači to původní CD původní majitel někam zašantročil... ovladače k ZD (ASUS M2N-X) mám ty nejnovější normálně instalované z CD... s tím, že jsem rovnou zkusila inovaci win na SP3, ale při kopírování souborů mi to nahlásilo, že chybí soubor hall.dll.... a nešlo s tím hnout... když počítač pořád padal a nikde nebylo nic k zjištění, znovu jsem to přeinstalovala... zkusila inovaci a tentokrát mi to nenašlo jiný soubor ke zkopírování... opět reinstal... (přišla jsem si že nedělám nic jiného než že přeinstalovávám počítač)... a na potřetí mi to nenašlo soubor akdb8ig7.sys... přijdu si jak trotl a nevím co s tím... můžete mi prosím poradit????

Předmět Autor Datum
Neviem co si predstavit pod reinstalaciou. Normalne si nabootovala s originalnym CDckom, sformatoval…
blue5 13.06.2012 21:49
blue5
přesně tak... a nejdřív jsem nainstalovala ovladače od desky a pak od grafiky... důvodem první přein…
ivetag 13.06.2012 21:52
ivetag
hall.dll je časť jadra operačného systému,ktoré zodpovedá za obsluhu veškerého hardwaru počítača,pok…
audax 13.06.2012 21:56
audax
oukej.. moc děkuji.. obrátím se s tím na člověka, co mi ten údajný originální win prodal... poslední
ivetag 13.06.2012 22:01
ivetag

Neviem co si predstavit pod reinstalaciou. Normalne si nabootovala s originalnym CDckom, sformatovala oddiel a nainstalovala nan novy Windows XP?
Po instalacii sa prve instaluju ovladace od maticnej dosky (chipset) a potom od grafiky.

A dovod uplne prvej preinstalacie? Objavovali sa tiez nejake nevysvetlitelne pady systemu?

hall.dll je časť jadra operačného systému,ktoré zodpovedá za obsluhu veškerého hardwaru počítača,pokial dochádza k havárii inštalácie na tomto súbore,je tam buď hardwarová závada komponentov počítača alebo kompletne vadný inštalačný disk operačného systému,doporučujem zveriť inštaláciu niekomu,kto vie,čo robí,prípadne sa obrátiť na servis,pred inštaláciou sp3 je nutné zo systému odstrániť Daemon Tools a všetky jeho súčasti,súbor akdb8ig7.sys je ovládač virtuálnej mechaniky,ktorý tento software inštaluje do windows a tento súbor spôsobuje haváriu inštalácie sp3....pokial tento súbor chýba pri inštalácii základného operačného systému,používate nelegálnu verziu operačného systému a problémy so stabilitou si treba riešiť s autorom spackanej nelegálnej inštalačky,súbor akdb8ig7.sys nemá čo hladať v medzi inštalačnými súbormi windows,pokial sa jedná o originálny inštalačný disk

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru