Avatar uživatele
ondras18

Samsung Galaxy Ace – Android

Mám nový telefon – Samsung Galaxy Ace. Na něm Android 2.3.6. Nějak se mi pokazila paměťová karta 16GB, tak jsem doma našel 2GB. Chtěl jsem v telefonu uvolnit nějaké místo, tak jsem něco pomazal. Mobil potom normálně fungoval. Ale cca za 1 – 2 hodiny se vypnul. Tak jsem ho zapnul, zapínal se normálně, až do té doby, když se tam objevilo logo Samsung, potom se jakoby vypnul a zase „zapnul“ stejným způsobem, a tak pořád dokola. Nevím, jestli to nemůže být tím, že jsem třeba něco vymazal. Kartu jsem naformátoval, a zase to samé, naformátoval jsem i telefon, a opět bez výsledku. Prosím o radu! :( Díky

Zajímavá 0 před 4085 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Je pravda, že tyhle levné Samsungy jsou dost poruchové – možná je to právě shoda náhod, nevím.
Jak se prosím Vás ta 16GB karta pokazila? Funguje i v jiném mobilu nebo v počítači (pokud počítač nemá slot na microSD karty, tak si půjčte adapter – ten vypadá jako klasická SD karta, jen do ni strčíte tu microSD kartu a celé to zasunete do počítače – a tam se můžete podívat, jestli funguje.

Jak jste mobil formátoval? Pokud jste dělal hard reset, tak hold zkuste servis anebo je to bohužel na vyhození.
Kdyžtak hard reset se dělá tak, že mobil vypnete, vyjmete a po chvilce vložíte baterku a budete držet tlačítko hlasitosti – (Volume -) spolu se středovým tlačítkem (Home). K tomu všemu pak zmačkněte tlačítko pro zapnutí telefonu. Držte to všechno do doby, než se ukáže resetovací obrazovka, kde zvolíte Factory reset.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek