Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung Galyxy Ace - nejde se zbavit ThinkFree Office a objevily se neznámé jpg

Ahoj, prosím o pomoc.

Právě jsem strávila asi 3 hodiny snahou zbavit se aplikace ThinkFree Office, bohužel bezúspěšně. Samsung Kies mi na Windows 7 nechce fungovat. Někomu to prý nabídne odinstalaci při aktualizaci - taky nic. Nechce se mi to ani napojit přes USB do PC. V anglických fórech se moc nevyznám a nevím co s tím - zase tak zdatná v technice nejsem.

Druhá věc, která mě vytáčí ještě víc je, že se mi asi někde z internetu stáhly asi 4 obrázky. Netuším z jakých stránek, netuším kdy a hlavně netuším kam se uložily! V možnostech galerie "odstranit" na ně nefunguje a prošla jsem opravdu všechny soubory v mobilu a nikde to není! :-/ Zobrazují se pouze v galarii a nevím jak se jich zbavit.

Byla bych ráda za jakoukoli radu

loading...
Předmět Autor Datum
Ad 1) Bez rootu telefonu (odemknutí pro více možností, avšak ztráta záruky na telefon) to nejde. Ad…
shark.jd 26.03.2012 21:31
shark.jd
Ad 1) mám ho jen od Vánoc takže to raději nechám být - záruka je záruka - to si nelajznu :-) Ad 2) v…
Ivet 26.03.2012 22:10
Ivet
Promiňte mi mou nevzdělanos - co je ES? Jedná se o souborového manažera, který je trošku propracova…
shark.jd 26.03.2012 23:25
shark.jd
Učinila jsem zajímavý poznatek. Pokud v nasvavení ve správě aplikací vymažu data z Galerie, obrázky…
Ivet 27.03.2012 09:49
Ivet
Ale po chvíli, kdy mám zaplou wifi, jsou tam zase Nekdo nebo Vy jste je nahrala do webove galerie s…
borsuk 27.03.2012 11:10
borsuk
Už jsem na to asi přišla :-) moc děkuji za radu :-)
Ivet 27.03.2012 15:22
Ivet
zbavit se aplikace ThinkFree Office Jeste mi to neda a musim ze zeptat: proc trvate na odinstalaci…
borsuk 27.03.2012 13:13
borsuk
Tuto aplikaci vůbec nevyužívám, je pro mě naprosto zbytečná a jen mi zabírá cca 10 MB paměti a zpoma…
Ivet 27.03.2012 15:27
Ivet
anoo, spomaluje telefon. Dobre si pobavila. a 10MB je strasne vela ked dnes ma kazdy novy mobil najm…
shiro 27.03.2012 16:22
shiro
Nez zacnes zase placat ty tvoje nesmysly, tak si aspon nekdy precti na co vubec reagujes a nesnaz se…
Radek 27.03.2012 16:38
Radek
moze mat aj galaxy ace 2, len o tom nevie. pre zensku je podstatne ze mobil hra farbami duhy. takze…
shiro 27.03.2012 17:45
shiro
Promiň, ale nejsi tak trochu sexista?! To, že si ženská neví rady s mazáním jedné aplikace či nedohl…
Ivet 27.03.2012 19:06
Ivet
Ta plikace nic nespomaluje. Odinstalovat nejde a vobec sa o to nemusis pokusat, ptz ta aplikace nico…
MM.. 27.03.2012 19:48
MM..
preco by som mal byt sexista? dobre vies ako to chodi vo vztahu zena + elektronika, tak tuna nemusis… poslední
shiro 27.03.2012 23:38
shiro
ThinkFree Office, puvodni verze 2.0.1...neni spustena po startu systemu, tudiz pokud neni pouzita, j…
borsuk 27.03.2012 17:52
borsuk
Sice docela pochybuji, že bych ji někdy využila, ale každopádně moc děkuji za cenné rady! Hodily se…
Ivet 27.03.2012 19:05
Ivet
Jake obrazky mas v galerii? Od vyrobcu su tam tusim nejake standarne tapety ktore sa daju nastavit a…
MM.. 27.03.2012 19:50
MM..
Problém byl v tom, že možnost "vymazat" tam vůbec nebyla. U jiných fotek/obrázků problém nebyl, ale…
Ivet 27.03.2012 19:59
Ivet

Ad 1) mám ho jen od Vánoc takže to raději nechám být - záruka je záruka - to si nelajznu :-)
Ad 2) v infu o souboru mi to ukáže jen část názvu (celý je moc dlouhý a nejde nijak rozbalit), typ souboru (jpeg), album (desktop), místo (neznámá poloha), zeměpisná šířka/délka (neznámé). Toť vše. Promiňte mi mou nevzdělanos - co je ES?

Promiňte mi mou nevzdělanos - co je ES?

Jedná se o souborového manažera, který je trošku propracovanější než ty obsažené v Androidu (a někdy tam nejsou dokonce žádné).
Můžete ho tedy zkusit nainstalovat z Google Play (nově přejmenovaný Android Market) a v něm se pokusit ty soubory vyhledat a smazat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com. estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251 bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd

Učinila jsem zajímavý poznatek. Pokud v nasvavení ve správě aplikací vymažu data z Galerie, obrázky pak zmizí. Ale po chvíli, kdy mám zaplou wifi, jsou tam zase :-/
ES Správce souborů jsem si stáhla, dala jsem prohledat jak mé soubory, tak i ty systémové, ale bohužel mi to nenašlo nic :-(

Ale po chvíli, kdy mám zaplou wifi, jsou tam zase

Nekdo nebo Vy jste je nahrala do webove galerie sluzby Google+ nebo picasaweb, at uz pres webove rozhrani nebo pomoci aplikace v telefonu, vymazani dat nepomuze, fotky se po pripojeni natahnou znova, je treba je vymazat z uloziste.

zbavit se aplikace ThinkFree Office

Jeste mi to neda a musim ze zeptat: proc trvate na odinstalaci ThinkFree Office? Ve vasem Samsungu je plna verze, jakysi bonus od vyrobce, ne kazdy Androidi mobil miva v zakladu plnohodnotnou aplikaci pro cteni a i editaci Offisackych dokumentu, navic umi i PDF, tudiz nechapu smysl pripadne odinstalace.

Nez zacnes zase placat ty tvoje nesmysly, tak si aspon nekdy precti na co vubec reagujes a nesnaz se z tazatele delat vola.

Za prve - pamet tohoto Samsungu je takovato - paměť: uživatelská 158 MB, operační 278 MB RAM a za druhe, kdyz o tom nic nevis, tak radsi drz jazyk za zubama, protoze ses pak za blba. Tato aplikace nejde presunout na kartu. Staci ji aktualizovat a zabira v pameti telefonu, pokud se jeste dobre pamatuju, cca 30mb, coz je na 1 aplikaci tak trosku dost. Obzvlast, kdyz nejde presunout na kartu, jak jsem zminoval.

Jeste ze mate na SK kazdy novy mobil s minimalne 1gb pameti, my v CR jsme na tom hur a nemame to.

moze mat aj galaxy ace 2, len o tom nevie. pre zensku je podstatne ze mobil hra farbami duhy. takze vobec nemusis mat pravdu. Ace 1 je pravda ze ma 158MB (co je aj tak dost pre zenu co neni geek a nepcha tam kazdu novu blbinu z marketu) no Ace 2 ma 4GB. Navyse to ma slot na micro sdhc pamatovku, takze si moze kopu inych veci dat na kartu a nemusi ju trapit velkost uziv. pamate.

Navyse som nic nepisal o nejakom presuvani na kartu, 10-30MB za office balik neni az tak vela. Bez rootu sa aj tak nehne.

neberes do uvahy vsetky moznosti, ale vrestanie ti ide.

Promiň, ale nejsi tak trochu sexista?! To, že si ženská neví rady s mazáním jedné aplikace či nedohledatelného souboru neznamená, že je úplně vypatlaná a neví nic třeba o zabezpečení mobilu (viz. stahování "každé nové blbiny"!). Přestaň vysedávat u her a internetu a jdi poznávat normální lidi ;-))

preco by som mal byt sexista? dobre vies ako to chodi vo vztahu zena + elektronika, tak tuna nemusis pisat mudrosti. Nevravim nic o vypatlanosti, ostatne to, ze sa to len tak bez rootu nezmaze, tu uz bolo povedane aj okrem mna.
Stahovanie blbin z marketu nema nic so zabezpecenim mobilu. ano, obcas sa tam dostane nejaka skodliva vec, no nic neni 100% a jedna sa o tak raritne pripady, ze sa to ani neda nazvat porusenim bezpecnosti telefonu, alebo tak podobne.

ThinkFree Office, puvodni verze 2.0.1...neni spustena po startu systemu, tudiz pokud neni pouzita, jej nijak nezpomaluje a nevytezuje. Neaktualizovana puvodni verze ma presne 8.84MB (mam Galaxy Gio, neaktualizoval jsem, nevim kolik ma aktualizovana!) takze zadna tragedie co se tyce pameti telefonu by se konat nemela. Pripadnou odinstalaci doporucuji znalejsim kolegum, kolegynim, jinak aplikaci nepouzivat, nevsimat si, ignorovat, ale stejne tvrdim ze se nekdy hodit bude.;-)

Jake obrazky mas v galerii? Od vyrobcu su tam tusim nejake standarne tapety ktore sa daju nastavit ako pozadie plochy. Myslis tie? Preco ich chces odstranit?
Ked ti tak moc vadia tak na nom podrz prst par sekund a potom az sa dole objavi nejake menu tak tam mas tusim aj dalsie info a aj moznost ho vymazat.

Problém byl v tom, že možnost "vymazat" tam vůbec nebyla. U jiných fotek/obrázků problém nebyl, ale v okamžiku, kdy jsem označila jeden tenhle nežádoucí obrázek, tato volba z menu zmizela.
A standardní tapety se v Galerii nezobrazují. Ty si můžeš prohlédnout jen při nastavování tapet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...