Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung galaxy Ace - Výdrž baterie

Zdravím, vím že je to PC poradna ale myslím že i s tímto problémem by jste mi mohli pomoct takže : Můj Samsung galaxy Ace který mám druhým rokem neměl nikdy přílišnou výdrž baterie ale v poslední době je to už extrém. Mobil mám plně nabitý ale už po pár minutách ukazuje stav baterie o 20% méně. Dnes se mi dokonce stalo že se mi plně nabitý telefon vypl po půl hodině poslouchání hudby ikdyž jsem s mobilem nic jiného nedělal. O pracování se zapnutou wifi se snad ani nemá cenu bavit. Takže se chci zeptat jestli nevíte jak by tento problém bylo možno řešit. Jas displeje mám nastavený zhruba na polovinu a aplikace vypínám přes správce aplikací abych měl jistotu že jsou skutečně vyplé.

Předmět Autor Datum
dalo by sa to riesit novou baterkou.
hoppus (nereg.) 13.01.2013 19:21
hoppus (nereg.)
Zkontroluj si, jake aplikace se tam spousti. Nekde jsem videl zminky o tom, ze update Samsung Apps s…
Jan Fiala 13.01.2013 19:58
Jan Fiala
Kontrola spustenych aplikaci, task managera, zjistit co vytezuje procesor, pripadne nejaky traffic m… poslední
borsuk_jinde 13.01.2013 21:39
borsuk_jinde

Zkontroluj si, jake aplikace se tam spousti. Nekde jsem videl zminky o tom, ze update Samsung Apps se takto chova - zere baterku. Zkus projit fora a hledat konkretne svuj mobil.
Nova baterka se da sehnat za par kacek na eBay, nekolikanasobne levneji nez u nas.

Mam Galaxy Ace Advance a se zapnutou WiFi, beznym telefonovanim a pouzivanim (tak 2 hodiny) to den vydrzi. Pres noc jej dam na nabijecku.
Na vetsi akce mam koupenou vetsi baterku (s tlustsim krytem), tam je pak vydrz dvojnasobna. Cena byla $7,50 na eBay.

Kontrola spustenych aplikaci, task managera, zjistit co vytezuje procesor, pripadne nejaky traffic monitor ke zjisteni aplikace na pozadi tahajici data a zamestnavajici modem, ten je vetsi zrout nez wifi. Dle meho ma baterka uz dost, je treba si poridit novou. SG Ace nikdy neoplyval velkou vydrzi baterie, mel jsem ho, jen od rana do vecera, pak uz musel na nabijecku, pochopitelne vydrz se odviji od vytizeni telefonu :-) Mozna by rovnez pomohla obnova do tovarniho nastaveni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru