Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung s5300 Galaxy Pocket - Usb drivers

Dobrý den,
dnes jsem k Vánocům dostala tento mobil. Už jsem ale zoufalá. Nedaří se mi připojit k ntb přes usb kabel. Píše to, že to nenašlo žádné ovladače. Tak jsem hned samozřejmě nějaké našla - aplikaci kies air. Tam jsem pak dala setup u usb driverů a dost už se toho podařilo připojit, ale zařízení stále nereaguje a v pc se neukáže!!
Už u toho jsem 3 hodiny a pořád nic - chtěla jsem alespoň překopírovat mp3 z pc do mobilu, ale asi nic :( . Já vím, že další možnost je přes bluetooth a wifi, ale ráda bych vyřešila tuto kabelovou situaci.
ps: do mobilu jsem si stáhla i airdroid ale tam se mi nějak překopírovat mp3 do mobilu nedaří!!
Děkuji a hezké Vánoce :)

Předmět Autor Datum
Tak už nic... už je to ok! Po 6 hodinách :D . Našla jsem správné drivery na netu a také bylo vypnuto…
B. 25.12.2012 04:02
B.
Mám ten samý problém...můžete mi prosím říct kde v mobilu nastavím aby to slo...pripadne odkaz na dr…
Jakubbb 31.12.2012 16:16
Jakubbb
Vybodněte se na originály, stáhněte si odtud http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/mobilni_te lefo… poslední
pixmus 16.01.2014 17:44
pixmus

Tak už nic... už je to ok! Po 6 hodinách :D . Našla jsem správné drivery na netu a také bylo vypnuto jedno nastavení ohledně usb připojení v mobilu!
Taky si říkám, proč nemohou dát instalační cd do krabice k mobilu... vím, že někdy to udělají a jindy zase ne - šetří kde se dá!!

Vybodněte se na originály, stáhněte si odtud http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/mobilni_te lefony/mobogenie/download/?g[hledano]=&g[oz]=2.1.37 , nainstalujte si to a 100% to funguje i se všemi čínskými fake telefony, získáte taky přístup do androidmarketu (ne od Google) se spoustou programů, melodií, tapet jak živých tak statických i her, ovšem jen anglicky, dejte si pozor na placené programy!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru