Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Schodjující se obsah 3tích stran

Chci se zeptat třeba na youtubu předvádím elektronkové rádio co jsem si postavil a z každé písničky je slyšet 5-10 vteřin ale přesto byla zablokován například v německu kvůli autorským právům a chci se zeptat zda si mám za ty videa zodpovídat či to Google dělá za mně třeba když autor dá povel zda mi na youtubu sami vymažou těch 8 vteřin té písničky či nahradí celou audio stopu což při předvádění rádia by asi nešlo ale třeba pokud mám písničku pod fotkama tak tam to nevadí. Druhá věc je ta že mám pod fotkama písničku a nárokuje si tam někdo práva a uvedená je úplně jiná písnička je tam

"Anna Vissi-To Allo Mou Ego", záznam zvuku spravuje:SME

přesto že tam mám písničku seven Tears úplně z jiné doby a od někoho jiného i když to bych něměl ale taky mně zajímá zda to mám nějak řešit či když je potřeba tak to na Google vyřeší za mně.

Předmět Autor Datum
Schodjující se obsah 3tích stran Shodující se obsah třetích stran. :-?
Cat 31.05.2012 21:31
Cat
ked ti zablokovali celu skladbu a ta skladba je autorsky chranena tak je uplne jedno ze preco ju zab…
MM.. 31.05.2012 21:39
MM..
u toho radia jsem to vyřešil že jsem odřízl tu část vpředu která obsahuje tu písničku. u ostatních 3…
honza30 31.05.2012 22:47
honza30
to že tam mám videa shodující se 3tích stran bez blokování to každej z nás a musely by zavřít půlku… poslední
honza30 31.05.2012 22:48
honza30

ked ti zablokovali celu skladbu a ta skladba je autorsky chranena tak je uplne jedno ze preco ju zablokovali, ak je to nelegalne tak to je bloknute a mozes byt rad ze kvoli tomu nemas vacsi pruser.

Co sa tyka tych 8 sekund tak to podla mna by blokovat nemali, ptz tusim ze je dovolene az do 30sekund skladby legalne prezentovat, ale ruku do ohna za to nedam ptz neviem ci to je len pri predaji tej skladby. Ale ty to tam nemas kvoli pesnickam ale kvoli tomu vlastnorucne urobenemu radiu ktore chces ukazat ludom, takze v pripade toho radia by som ich na tvojom mieste kontaktoval ze si myslim ze by to blokovane byt nemalo ze to je predvadzanie radia.

to že tam mám videa shodující se 3tích stran bez blokování to každej z nás a musely by zavřít půlku světa víte kolik lidí tam prezentuje staré magnetaky od českých a po zahraniční jak mile ale píší že to blokují v určitých zemích řeším to abych nebyl v pr s poutama na rujkou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru