Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sdílená graficka karta,výběr notebooku, docking port

Dobrý den
Mám takový dotaz ohledně grafické karty u notebooku kde většinou u těch do 15000Kč dávaj sdílenou. Tudíž zda bude např: zda u 384Mb sdílené nějak pocítím zpomalení jestliže nechci hrát moc hry. Spíše jen filmy net hudba dokumenty. Vybíral jsem nooteboky podle specifikaci .tyto je splňují:
notebooky-a-pda.mironet.cz
Ještě připomínám že by se jednalo o notebook který by byl vetšinu času na adapteru,Přenášení asi jen pondělí pátek na internát,měl by vydržet aspon 3 roky. A ještě dotazek co je to docking port

Předmět Autor Datum
Na ten odkaz mi to vyplivne pouze: Microsoft VBScript runtime error '800a01f4' Variable is undefin…
josephino 19.07.2008 11:32
josephino
tak tuto konfiguraci a ta cena je bez DPH Konfigurace.jpg popř: jesli pujde toto notebooky poslední
l.lahodny 19.07.2008 12:12
l.lahodny

Na ten odkaz mi to vyplivne pouze:

Microsoft VBScript runtime error '800a01f4'

Variable is undefined: 'apkTblCommodity'

/Includes/CommodityCompare_INC. asp, line 225

Nicméně, pokud ntb bude mít 2GB RAM a nějakou část si z toho ukousne grafika, tak se IMHOj nic neděje. Na filmy, net, hudba, dokumenty to bohatě stačí i ve Vistách.

Docking port je na ntb většinou dole a umožňuje připíchnout ntb do docking station, která jednak ntb rozšiřuje o další porty a druhak je velice vhodná např. při přenášení ntb domov práce. Po příchodu do práce zacvaknu ntb jenom do dockiny a nezapojuju nic víc, protože externí klávesnice, myš, 2. monitor a ostatní periferie jsou již připojené do docking station na pracovním stole.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru