Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání videa,filmu.

Zdravím mám takový problem že když spustím nějaky film nebo video na youtube nebo cokoliv nějake AVI nebo něco tak cca po 2 minutach to začne strašne trhat ale zvuk pořad beží dal a když zahýbu s myší tak to přestane to sekaní. Nevíte čim by to mohlo byt ???? celkem mě to štve hýbat myší u filmu cca co 2 minuty (zkoušel sem new flash player,graf ovladač,Directx a pořad nic ....(cca tyden nebo 2 z5 to nedělalo)) děla to i v BS playeru i we windows playeru i na youtube ... za jakoukoliv radu díky ...

Předmět Autor Datum
Jakou máš sestavu? Není to zavirované/zatrojanované? Kolik programů/procesů ti běží na pozadí? Zkont…
IQ37 22.09.2012 19:43
IQ37
Mam notes Acet aspire 5741G zavirované to nemam a procesu taky nebeži moc a jde o to že to neděla je…
peperek755 22.09.2012 20:54
peperek755
O popisovaný jav sa postarala fi. Microsoft. Ide o služby na pozadí, ktoré sa spúšťajú v okamihu keď…
Joseph 22.09.2012 21:12
Joseph
Nějek sem nepochopil uplně co mam udělat a jaký by to mělo vysledek na zpravení .... (jen sem si asi… poslední
peperek755 22.09.2012 21:26
peperek755

Jakou máš sestavu? Není to zavirované/zatrojanované? Kolik programů/procesů ti běží na pozadí?
Zkontroluj si to ve Správci úloh a v msconfig. Na flash videu zruš hardware akceleraci (pravé tlačítko myši na video...). Nepřehřívá se nějaká komponenta v PC (zjistíš pomocí Everest, Aida)?

Mam notes Acet aspire 5741G zavirované to nemam a procesu taky nebeži moc a jde o to že to neděla jen na internetu ale i v Bs playeru nebo win playeru a nic se mi nepřehřiva na teploty už sem se dival(ale třeba zajímave je že u hraní her to neděla jenom prostě u videii)jsem už z toho debil zkoušel sem za posledni hodinu nebo dvě kupu ovladaču kodeku reinstal grafiky flash playeru a furt nic ...

O popisovaný jav sa postarala fi. Microsoft. Ide o služby na pozadí, ktoré sa spúšťajú v okamihu keď Win má dojem že systém není vyťažený. Problém je chronický.

Detaily co vypnuť, si najdi. Je toho docela hoooodne. Kde se, co vypína, se taky dočteš.
Rady step-by-step, v tomto prípade nečekej, je potreba vedet o co jde a co vypínaš, nesprávny zásah múže vypnúť služby potrebné, následne nejede to, či ono.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru