Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Sestavil jsem pc, padá systém, seká se - kde je problem?

Mam velkej problem,pred nedavnem jsem si sestavil pocitac AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+, 2200 MHz, graf. kartu NVIDIA GeForce 8500 GT 512 MB, 1024 MB RAM atd. Windows xp proffesional. Tak např. system mi nekdy pada a na obrazovku se vypíše hlaseni ZAHAJOVANI VYPISU FYZICKE PAMETI RAM,hry se sekaj (i kdyz by vubec nemeli) a např. hra Splinter cell nezobrazuje stíny a svetla reflektoru. Zkousel jsem nove ovladace na grafiku ale nic se nezmenilo,teploty jsou v norme,zkousel jsem menit v BIOSu u RAMek CAS Latensy Timer a nic,taky se mi stalo,že už jsem to vubec nerozchodil. Musel jsem resetovat BIOS. Prosim poradte. Bude to asi nejak malickost,nebo nevim. Dekuju předem za odpovedi.
Změna předmětu, původně: Kde je problem?
Doporučuju přečíst si pravidla pro pokládání dotazu zde http://pc.poradna.net/question/view/47751-nez-poloz ite-dotaz (fromM2U)

Předmět Autor Datum
skustit: Load Default Settings v BIOSE a potom niekolko hodin testovat ramky (MemTestom, Goldmemory,… poslední
2laak 24.11.2007 13:17
2laak

skustit: Load Default Settings v BIOSE a potom niekolko hodin testovat ramky (MemTestom, Goldmemory, alebo podobne...). to je zaklad. ak su RAM OK, tak sa moze postupit dalej. ak mate moduly dva a hodi nejaku chybu, skusit testovat aj po jednom moduli, co ak je chybny len jeden...

Zpět do poradny Nahoru