Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Setobox nechytne vůbec signál může bejt porouchaná anténa.

Zdravím měl jsem naladěný programy a nastavenou anténu ,ca2 roky všechno jelo Ok,najednou nejde nic tak jsem pootočil na jinou stranu anténou a nakonec naladil pouze Čt a semtam problikne jenom Prima atd,ale to jenom v noťasu na dvbt od Emgetonu,Comag setobox si ani neškrtne a zaměřování signálu nic nezaměří ikdyž vše bylo dřív tak na 90% ale když tam hodím anténu od UPC tak to je OK.Otázka zní jestli může něco odejít na této anténě.

Předmět Autor Datum
Jestli má anténa zesilovač, může tento odejít. Často je v čudu napájecí zdroj, protože bývá dimenzov…
Rce. 30.10.2013 15:13
Rce.
Zesík antena nemá,mám jí hned za oknem + krátkej kabel(ten sem zkoušel vyměnit) jedině že by něco zr…
sambilionk 30.10.2013 15:17
sambilionk
Takže chyba byla nejspíš v signálu nebyl nebo to něco rušilo v noťasu jsem chytil včera pouze Čt a d… poslední
sambilionk 31.10.2013 18:12
sambilionk

Jestli má anténa zesilovač, může tento odejít. Často je v čudu napájecí zdroj, protože bývá dimenzován tak tak. Jestli zesilovač nemá (není napájena), může zreznout spoj na symetrizačním členu, či prakticky cokoliv v cestě ke svodu. Pro úplnost dodávám, že i svod může být poškozen.

Zesík antena nemá,mám jí hned za oknem + krátkej kabel(ten sem zkoušel vyměnit) jedině že by něco zrezlo nebo odešlo tam kde se coax napojuje ,ale přes to byla ještě taková ochraná guma otázka je jestli jí mám reklamovat je ještě v záruce.(teď mě na notasu jedou akorát čt apod jak jsem psal, ale na Comagu stb je signál mrtvej.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru