Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Seznam přátel ve Spamihilátoru

Používám antispamový program Spamihilator.
U jednoho e-mailu jsem dal školu, označil jako NEspam tento jediný soubor a dal "uč se".
Email někam zmizel, aniž bych ho četl. nemohl se nějak smazat?
Hledal jsem všude možně, ale marně. Protože jsem to označil jako NEspam, tak by se i při smazání měla adresa nového "přítele" měla objevit v seznamu přátel, ne? Takže potřebuji zjistit, jak se dá v SI určit, které adresy byly do seznamu přidány naposled a kde by hohl ten e-mail být.

[mod]Vložil jsem z došlé pošty (LaKr)[/mod]

Předmět Autor Datum
Spamihilator už dávno nepoužívám a z hlavy si nepamatuji, jak to tam je. Zkusil bych hledání z Windo…
Kráťa 14.12.2006 07:46
Kráťa
U jednoho e-mailu jsem dal školu, označil jako NEspam tento jediný soubor a dal "uč se". Email někam…
Eva_M 14.12.2006 09:14
Eva_M
Mám stejný problém. Mám verzi 0.9.9. a chtěl bych vědět, jak je možné zjistit např. v seznamu přátel…
Rek 14.12.2006 13:55
Rek
Používám poslední verzi, dám Ne-spam > učít se potom otevřu Koš tohoto programu. Musí tam být u těch…
OtaDrak 14.12.2006 16:21
OtaDrak
Fajn, ale já jsem označil jako NEspam jen tu jednu novou zprávu a omylem dal "učit se". Potom jsem t…
Rek 14.12.2006 17:25
Rek
Též se to za pochodu stále učím, a měl jsem ze záčátku pár ztrácených emailů. Program používá jednak… poslední
OtaDrak 14.12.2006 20:58
OtaDrak

Spamihilator už dávno nepoužívám a z hlavy si nepamatuji, jak to tam je. Zkusil bych hledání z Windows. Dát tam všechny soubory (*.*), "obsahuje" (nejaka@adresa.cz) a nějakou adresu, která tam jistě je. Podle ní by se měl soubor s adresami najít. Mám na mysli nějak takto:

[http://img204.imageshack.us/img204/509/spamihilator dr5.gif]

Jelikož to může být jak v adresáři s programem, tak i v Document & setting, nechal bych prohledat disky, kde tyto adresáře jsou.

U jednoho e-mailu jsem dal školu, označil jako NEspam tento jediný soubor a dal "uč se".
Email někam zmizel, aniž bych ho četl. nemohl se nějak smazat?

Pokud jsi dal NEspam, zmizel samozřejmě ze školy, ale měl by se ti normálně stáhnout do pc do došlé pošty.

Protože jsem to označil jako NEspam, tak by se i při smazání měla adresa nového "přítele" měla objevit v seznamu přátel, ne?

Označit jako NEspam je něco jiného než adresa nového přítele. Nový přítel znamená, že od něj chceš dostat cokoliv, i kdyby to vyhovovalo všem pravidlům spamu. NEspam znamená jen to, že tento email podle tebe není spam - a SI se podle něj učí. Ale další email z téže adresy zase může být označen jako spam.
PS: Mám SI verze 0.9.9.9 - to je IMHO poslední dostupná verze, takže píšu podle ní. Pokud máš jinou verzi, je možné, že máš volby jinak než já.

Mám stejný problém. Mám verzi 0.9.9. a chtěl bych vědět, jak je možné zjistit např. v seznamu přátel seřadit adresy podle datumu, kdy byly zapsány do seznamu a ne podle abecedy.
Taky nevím, proč po výše zmíněném postupu se mi zpráva při dalším načtení pošty neobjevila v kompu a ani v koši není, abych ji "šipkou" mohl vrátit do kompu.

Fajn, ale já jsem označil jako NEspam jen tu jednu novou zprávu a omylem dal "učit se". Potom jsem teprve udělal běžný postup, tj. předoznačit/ učit se/ koš ..., ale ta první zpráva už v koši nebyla. A pak se už také nikde neobjevila

Též se to za pochodu stále učím, a měl jsem ze záčátku pár ztrácených emailů. Program používá jednak návodná dialogová okénka, ty je, než se to chudák naučí pozorně číst. Teprve potom je odškrtnout. Jak jsi v Nastavení (settings) > Obecné nastavení > Koš fajfknul Zachovat spamy na serveru dokud nebudou vymazány z Koše, tak je máš ztracené (teprve až to umíš to zafajfkuj). Další dobré je začínat s otvíráním Školy a ne Košem jak je defaultně nastaveno. Uprav v Nastavení > Zkušební oblast > Dvoujklik na tray ikonu otevře. Vymazání v koši je definitívní - nevratné. Máš to snad ješte na serveru? Nainstaluj Spamihilator znovu, aby dialogová okénka byla všechna.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru