Avatar uživatele
anonym

Shání brigádnici/ženu na plný uvázek a přihlásí se tam muž, který se nechal předělat na ženu. Jaké jsou šance?

Dokázali byste mít názor na tyto přímé varianty?

  1. Příjde tam a má dost praxe a budí skvělý dojem a hlas jako žena. Úplná žena od pohledu a pracovitá, sympatická a přesto je to vlastně muž. Má šanci?
  2. Co když je to stejný případ jako varianta A), Doklady jsou však v pořádku a má ženské jméno a taky tak mluví, ale vypadá jako na přiložené fotce.

PS: To nejsem já, ale herec Sean Bean, z nějakého filmu kde hrál učitelku. :)

  1. Vše má v pořádku ohledně praxe, dokladů, ale i když je zdá se k nerozeznání od ženy, tak mu/jí raší trochu knírek a má mírně nezvyklý hrubší tón hlasu.

Některým ženám však knírek roste, ale on vypadá jako pěkná žena co se o sebe jinak velmi stará.

Vedoucí pak přemýšlí:
Sakra ta je dobrá. Má vše co hledám. Hmm, ale co to má pod nosem? Knír? To už jsem u ženy dlouho neviděla. Že by se zapomněla oholit? (Myslí si vedoucí, ale pak jí to dojde.. Je to muž!) Jak se k tomu postavím?

Zajímavá 0 před 2786 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

…jak můžeš hledat ženu na určitou pozici, víš co to je diskriminace pohlaví?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rokio

Takže muž si nechá změnit pohlaví, aby mohl dělat povolání, kde chtějí ženského pracovníka a přesto i tak toho předělaného muže nezaměstnají?!

To je naprostý vrchol! Ten muž podstoupil kvůli vysněnému povolání obrovskou oběť a ještě k tomu pak nemůže dělat ani ženské, ani mužské povolání. Plus je to diskriminace pohlaví, ale pořád je lepší předělaný chlap na ženu než pravý chlap.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Cenobita

Pokud přijde na brigádu do na konkurz do filmu, do ting-tanglu, travesti show, nebo do showparku, tak "ji"určitě vezmou všemi deseti. Jinak nevím která jiná pozice by ji seděla. Nejspíš se nebude chytat v práci, kde se pracuje s dětmi a mládeží.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Mc Merkurion: Takových diskriminací existuje… Nemám šanci ani všechno najít!

úklid bytových domů Praha-Zličín.Vždy v úterý na 3 hodiny,ráno či dopoledne nejlépe.Spěchá,nás­tup již 6.9 ! .85kč/hod.Dále od 1.10 přijmeme brigádnici na úklid byt.domů ve stejné lokalitě,ve dnech úterý a pátek na 4–5 hodin,zde úklid také ráno či dopledne nejlépe.85kč/hod.

Menší penzion (7 pokojů) hledá brigádnici na pozici recepční. Nutná dobrá znalost angličtiny, dálší jazyky jsou výhodou nikoli podminkou. Pozice je vhodná pro studenty a maminky na MD. Jde velmi dobře spojit se studiem na VŠ. Směny dohodou.

Informace o pracovním místě

Přijmu komunikativní, samostatnou a spolehlivou brigádnici (nejlépe aktivní důchodkyni) do trafiky-kavárny (ne stánku).Trafika se nachází v klidném prostředí administrativní budovy, stálí zákazníci, víkendy a svátky zavřeno. Certifikát na Sazku výhodou ne však podmínkou.

Do menší restaurace, přijmeme šikovnou spolehlivou brigádnici.
Náplň práce: úklid restaurace, mytí nádobí, pomoc kuchaři.
Pracovní doba Po – Pá, 9. – 15. hodin

před 2786 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

…že hledá brigádnici, nevylučuje muže a na MD jsou dneska i muži, chtěly rovnost pohlaví, tak ať se dodržuje…

před 2786 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dochy

Už vidím jak dělaj konkurs na modelku pro předvádění punčoch a pak vezmou 85 letého důchodce s pivním bříškem aby je nikdo nenařkl z diskriminace 😉

před 2786 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

…tak holt bude předvádět ty stahovací na křečáky…

před 2786 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek