Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sháním znalce html pro projekt

Sháním někoho schopného v tvorbě webových stránek pro společensky prospěšný projekt, podporující informovanost a angažovanost.
Nabízí se dvě možnosti, stránka demo-referendum nebo demo-info. To první je stránka s anketním hlasováním o každém návrhu zákona ve třetím čtení ve sněmovně. U každého návrhu by měla být možnost hlasovat otevřeně, kdy se může hlasovat z jedné ip adresy o jedné věci jednou (což se dá obejít anonymizérem atd) a pak možnost hlasovat bezpečněji, k čemuž by měl právo jenom ten,kdo by zde měl účet založený o ověřený jen pro jednu osobu třeba přes mojeide.cz. Lidé by si neformálně zvykali na referenda a učili se je, zjišťovali by přitom více o projednávaných zákonech a z výsledků by byla spousta materiálů pro sociology, politology atd.
Druhá stránka by měla za cíl informovat o občanských aktivitách, iniciativách, protestech atd. obsahovala by několik podstránek, některé by se ale začali využívat až postupně a do té doby byly prázdné. Na první podstránce by lidé sdíleli informace o proběhlých nebo chystaných akcích a na další videa z takových akcí. My bychom za obsah nebyli odpovědní, byla by ale pravidla, za jejichž porušení by se dali věci mazat. (výzvy k násilí, porušení soukromí, úplný spam) a měla by tam být captcha. Další podstránky, které bychom teď neřešili, by se týkaly video interview k občanským aktivitám a další video diskuzí mezi aktivisty a oslovovanými politiky.
Až bychom měli oboje, mohli bychom to spojit nějakým přepínacím tlačítkem jako má pro různé služby google a na takovém spojení se domluvit i s portálem Demagog.cz nebo Politickefinance.cz.
Mám ke všem projektům hodně připomínek a dalších nápadů.
Kohokoli by toto zajímalo, prosím ho, aby mi napsal na Mapafius@gmail.com
Děkuji za pozornost

Předmět Autor Datum
Ten nadpis máte chybný. Pro takovýto projekt potřebujete php programátora a ten to zdarma dělat nebu…
Chocholoušek 01.04.2014 20:30
Chocholoušek
Hlavně ani na php či html nepotřebuje znalce, to jsou technologie, které mastí každý :-D
AZOR 01.04.2014 20:53
AZOR
Ono to taky podle toho často vypadá. poslední
Wikan 01.04.2014 21:03
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru