Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skype-chyba při zobrazování stavu pro ostatní účastníky

Dobrý den!
Mám problém se Skype. Jedná se o zobrazování stavu Skype (přítomen-online-zelený symbol, nepřítomen-offline-prázdný symbol, nepřítomen-po 1 minutě nečinnosti-žlutý symbol) pro ostatní účastníky. Toto zobrazování pro ostatní účastníky je nefunkční. Nastavil jsem na notebooku, že po 1 minutě nečinnosti se označí žlutý symbol, že je účastník nepřítomen. Po důkladné kontrole jsem zjistil toto:
Po 1 minutě nečinnosti na notebooku se sice u mě objeví žlutý symbol-nepřítomen, ale ostatní účastníci vidí pořád zelený symbol-online. Když zavřu víko notebooku nebo ho dokonce vypnu tak ostatní účastníci vidí pořád zelený symbol-online. To platí asi pro všechny verze Skype, vyzkoušel jsem na verzi 6.16.59.105 a 6.3.59.105. Mám Win 8.1. Předinstalovaný Skype na dlaždicích Win 8.1 nepoužívám. Manželka má jiný notebook, ale také Win 8.1 a vše u ní funguje jak má.
Může mi někdo poradit? Můj email: igorsip@seznam.cz Předem děkuji.

Předmět Autor Datum
Tak asi po hodině na webu po různých diskuzích jsem zjistil kde byl zakopaný pes. Problém označování… poslední
igorsip 23.07.2014 07:27
igorsip

Tak asi po hodině na webu po různých diskuzích jsem zjistil kde byl zakopaný pes. Problém označování stavu(pořád online i když mám PC vypnut) nastane, když si propojíte účet od Microsoftu se Skype. Pro odstranění tohoto propojení je nutný tento postup:
Horní lišta Skype/účet/Podrobnosti účtu/Nastavení a předvolby/Nastavení účtu/...........účet Microsoft musí být Nepropojen.
Zdraví Igor Šípek

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru