Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skyrim - dům ve Větrném žlebu

Zdravím,
chtěla bych se optat, zda někdo neví, jak získat dům ve Větrném žlebu? Už jsem udělala questy za císařské, tudíž Ulfrik je mrtev a u správce jarla sice mám nabídku ke koupi domu, ale nejde koupit. Dočetla jsem se, že bych měla mít splněný quest na Řezníka, ale nemohu ho získat a ani v úkolovém deníku ho nemám. Zašla jsem i za Violou něco, ale nemluví se mnou, správce ten quest také nemá a u hrobu, kde byla zavražděna nějaká ženská, nikdo taky už není. Ani jarl ten úkol nemá.
Neví někdo, kam mám zajít, abych ten úkol mohla získat a splnit jej?
Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
to uz asi nepujde. ja se nikdy nepridaval k cisarskym nebo havum. jedine az mam vsechno dohrane
lukas1990 26.02.2013 15:18
lukas1990
Nj, chyba byla spíš, že jsem ten úkol nevzala, když jsem tam byla poprvé... Nahrála jsem si starší s…
Taria 26.02.2013 15:26
Taria
AHoJ, ten úkol dostat řezníka není bug. Jen není viditelné, že na něm pracuješ, protože úkoly pomáha…
William Allmer 17.03.2013 14:32
William Allmer
Ono jde o to, že ten q nemám ani v deníku. U hrobu nikdo není, ani svědci, ani stráž, ani oběť a ani…
Taria 17.03.2013 14:45
Taria
Mám úplně stejný problém a taky nevím jak to vyřešit
Bourin 18.10.2015 19:19
Bourin
1. Pokud nemáš, tak si stáhni USKP: 19 2. This quest is triggered by a counter that starts at the b… poslední
Zajdaz 18.10.2015 19:27
Zajdaz

AHoJ, ten úkol dostat řezníka není bug. Jen není viditelné, že na něm pracuješ, protože úkoly pomáhají v "radaru" tím, že Ti ukazují kam jít, ovšem tento úkol je detektivní vešetřování! Proto se nezobrazuje dokud není vrah odhalen. Takže teprve až zabiješ řezníka a přijdeš za jarlovým poradcem, úkol se objeví v deníku a hned se označí jako splněný. Můsíš vyslechnout lidi u poslední vraždy, pak oslov stráž a a nabídni pomoc s vyšetřováním, stráž u vraždy tě pošle za jarlovým poradcem a ten pomoc přijme, pak půjdeš za paní Štítotazovou, jejíž dcara byla také jednou z obětí a vyprosíš si na ní klíč od dcerčina domu. V tom domě (Jméno začíná na H.) najdeš letáky upozorňující na Řezníka a ve truhle řezníkův první denník, všechno tam prozkoumej, je tam monho stop... Dotaň se také do tajné mítnosti za skříní, tam je Boží dopuštění a další řezníkův deník! Pak se zeptej Violy, protože ona je ta, která letáky napsala. Ukážeš jí deník Řezníka a ona vysloví pozedření na dvorního Mága. Pak můžeš jít za Jarlovým poradcem a ten mága zatkne, ale to nedoporučuju, protože ten mág je nevinný. Jdi raději roznou za tím mágem v jarlových horních komatách. Ztej se ho za naroninud na nekromancii a on se ohradí, že je slušný mág vychovaný univerzitou! Ale podle své intuice prohlásí, že k další vraždeě dojde na tržišti a to už brzo! Vydej se na tržiště připrav si vytazenou zbraň, protože jakmile tam vkročíš, bude jedna z žen volat o pomoc! nenech tu chudinku zaříznout ale zabij útočníka, pak schovej zbraň, aby se do tebe stráže nepustili! Zajdi na jarlovým poradcem a oznam mu, že řezník e po smrti. Od Ti poděkuje, nic Ti nedá, jen řekne že stráže a lidé už Tě budou nít raději. Mě dům nenabídl, ale podle mě až splním válku, nabídne mi dům. Pro dům jsou asi zřejmě třeba dvě věci, úkoly z války a zabitý řezník. S tím druhým jsem ti veřím pomohl.

Ono jde o to, že ten q nemám ani v deníku. U hrobu nikdo není, ani svědci, ani stráž, ani oběť a ani krev. Jakoby se prostě nic nestalo, k té vraždě nedošlo. A nevím, co dělat či jak to udělat, aby k té vraždě došlo a ten úkol se objevil, bez vraždy úkol není, tudíž není ani dům :\

Zkoušela jsem to obejít i tím, že jsem se do toho domu vloupala, našla letáky s řezníkem i jeho deník, ale ani po přečtení toho deníku jsem žádný úkol do deníku nedostala..

Edit: už jednou jsem ten q udělala na jiné postavě a úspěšně. A dostala jsem ho právě od strážného, co stál u hrobu, na kterém leželo tělo oběti. A teď nikde nic.

1. Pokud nemáš, tak si stáhni USKP: 19

2. This quest is triggered by a counter that starts at the beginning of the game which will increase each time you visit the city of Windhelm or the immediate surrounding area. When it reaches four, the Blood on the Ice quest will be available, although two more conditions must be met:

- The player has to enter Windhelm, either through the main gate, the docks gate, or by fast-traveling, between 7pm and 7am. The graveyard scene should then be triggered and the quest ready to go.
- Tova Shatter-Shield and Arivanya need to be alive.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru