Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skyrim - konspirace zapřísáhlých - bug?

Opět rozehrávám, resp už jsem level 4O, nicméně plním quest konspirace zapřísáhlých a asi to mám buglé. Vždycky, v Markhrtu v díře mě chce zmlátit nějaký týpek, dám mu na budku a prý ho poslal nějaký Nephos, nebo jak se jmenuje. Jdu za ním, protože mám zjistit nějaké info. Přijdu k němu, tam si pokecáme a po rozhovoru mě všichni napadnou. Ještě mezi tím se mi splní podúkol přečti si Nephův deník. Když je ale zabiju, nic se dál neděje. Quest by měl ale pokračovat až do Markhartského vězení, nevíte někdo prosím co s tím?
Zkouším načítat starší savy, ale kolikrát se mi ani nesplní mezi úkol a když už, pozabíjením lidí v místnosti to končí..

Předmět Autor Datum
Když tě napadnou nejde schovat zbraně a nechat se zatknout?
tuta 29.09.2012 18:45
tuta
ne, oni mě právě mají napadnout, protože jsem vyslídil v Markhartu jejich podvratné aktivity a nemůž…
Redsnake 29.09.2012 19:04
Redsnake
Hm,nevím,ale když jsem byl v uzkých,tak mi někdo vždy poradil zde-http://forum.lide.cz/forum.fcgi?ak…
tuta 29.09.2012 19:13
tuta
Ja som to pôvodne hral za BH ale potom sa to tak nesympaticky vyvinulo, že som nahral starší save, a…
Rogalo 30.09.2012 00:24
Rogalo
hrozně mě tohle sere na skyrimu. Spousta úkolů je tak blbě napsaných, že se naprosto neslučují s mým…
Redsnake 30.09.2012 08:47
Redsnake
RPG mám rád deník čistý Tak to si si vybral super hru...napríklad viem hneď o troch prípadoch kedy…
Rogalo 30.09.2012 16:03
Rogalo
Vtom q je ještě konfrontace s Thonarem. Po tom co odhalíš dohodu mezi Thonarem a tím týpkem z vězení…
Blackbox 01.10.2013 17:14
Blackbox
datum poslední
icepower32 01.10.2013 17:39
icepower32

ne, oni mě právě mají napadnout, protože jsem vyslídil v Markhartu jejich podvratné aktivity a nemůžou mě nechat jít, žejo..
EDIT: mimochodem, za koho jste hráli? Myslím bouřné hávy nebo císařské? Protože podle mě jsou obě strany napsány tak nesympaticky, že bych je nejradši vyhladil oboje. Ulfrik je ztělesněním kreténa a císařští mi sou nesympatičtí, tak nějak, proto.

hrozně mě tohle sere na skyrimu. Spousta úkolů je tak blbě napsaných, že se naprosto neslučují s mým přesvědčením a já tak mám dvě možnosti. Úkol splnit přestože je proti mému přesvědčení a příčí se mi co dělám, nebo zabít zadavatele úkolu a tím úkol spadne mezi nesplněné, což mě sere možná ještě víc, protože u RPG mám rád deník čistý.

Třeba při čistce toho dětského domu, kde musím zabít chůvu, synkovi též nešlo domluvit, i když si to babka zasloužila. Nebo kouzelník u Bílého průsmyku, pod medovarem, taky mu nešlo domluvit..Oproti tomuhle třeba staré fallout jsou zlaté..Je fakt, že se tu leveluje jinak, takže v podstatě nesplněné úkoly mě srát nemusí...

Tak já nevím, pro rekapitulaci, co vlastně chtějí Císařští? Bouřné hávy chtějí vlastně Skyrim jen pro nordy, takže takový trochu rasisti. Je to prostě nahovno, asi je vyvraždím všechny:-D

RPG mám rád deník čistý

Tak to si si vybral super hru...napríklad viem hneď o troch prípadoch kedy budeš s nervami v koncoch, pretože nebudeš vedieť splniť quest ktorý si už ale splnil pred hodinami herného času. Práve v questoch pre ríšu je taký príjemný, ktorý ti zakysne v denníku a budeš ho musieť odstrániť cez konzolu. Nehovorím o tom že postavy často miznú, umierajú samé od seba atď. Je to proste super systém, ale strašne nedomyslený.

Vtom q je ještě konfrontace s Thonarem. Po tom co odhalíš dohodu mezi Thonarem a tím týpkem z vězení a vymlátíš Nephosův dům jdeš do Talosovi svatyně odevzdat q a strážný už tam čekaj aby tě zatkli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru