Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skyrim - respawnujú sa úlohy týchto skupín ?

Dobrý den.Posledné týždne sa "točím" plnením tých istých questov pre skupiny : Temné bratrstvo (Matka Noci),Strážci Úsvitu (celkovo) a Cech zlodejov (celkovo) - respawnujú sa automaticky tieto úlohy donekonečna alebo to má nejaký určitý počet úloh ? Viem že to vyznie čudne ale už som ich splnil asi 30 a stále ich plním :-D Ďakujem za radu.

Předmět Autor Datum
Je jich nekonečno. Pozor jen u cechu zlodějů, aby jsi byl jmenován cechmistrem, musíš splnit alespoň…
Zajdaz 04.04.2014 18:16
Zajdaz
aby jsi byl jmenován cechmistrem Myslíš ten quest,v ktorom sa staneš plnohodnotným členom zlodejov…
400 04.04.2014 19:04
400
Nikoliv. Po splnění všech hlavních úkolů pro cech musíš ještě obnovit vliv cechu ve všech hlavních m… poslední
Zajdaz 04.04.2014 20:32
Zajdaz

Je jich nekonečno. Pozor jen u cechu zlodějů, aby jsi byl jmenován cechmistrem, musíš splnit alespoň pět úkolů v každém městě a následně v každém městě i speciální úkol. U upírů dostaneš ještě za úkol přeměnit na upíra partnera/partnerku (pokud ji máš) a zničit Strážce úsvitu v jejich pevnosti po splnění několika "nekonečných" úkolů.

Nikoliv. Po splnění všech hlavních úkolů pro cech musíš ještě obnovit vliv cechu ve všech hlavních městech Skyrimu a poté tě Brynjolf jmenuje nových cechmistrem. Obnovením vlivu ve městě se rozumí splnění alespoň pěti úkolů v daném městě, které zadává Delvin a Vex. Poté dostaneš speciální úkol, po jehož splnění obnovíš vliv cechu v daném městě. Takto musíš obnovit vliv ve všech čtyřech městech, tj. Samota, Markarth, Bílý Průsmyk a Větrný Žleb. V Riftenu má cech vliv automaticky, tam se neobnovuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru