Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skyrim-magie

Ahoj, potřebuji poradit. Mám kouzlo plameny, základní kouzlo které je u každé postavy, ale mám tam furt novic. Jak to kouzlo zlepším? Schopnost ničení mám na 30 ale je to dost pomalé (ty plameny). takže optázka: Jak zlepším kouzlo na úroveň mistra/učedníka/znalce? Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
To zakladne kuzlo nezlepsis nijak - vyssi stupen destruction znamena, ze sa mozes naucit lepsie kuzl…
Michal2 29.04.2012 13:01
Michal2
.....Chcete-li naopak místo meče svírat kouzla, zamiřte do severozápadního města Winterhold(Ledohrad… poslední
tuta 29.04.2012 16:35
tuta

.....Chcete-li naopak místo meče svírat kouzla, zamiřte do severozápadního města Winterhold(Ledohrad), kde se tyčí nepřehlédnutelná univerzita a gilda mágů. Ještě před vstupem do ní vás slečna Faralda požádá o demonstraci určitého kouzla, které si od ní zřejmě budete muset koupit za pár desítek zlatých. Pak už jen jděte rovnou za nosem do hlavní budovy a zajděte na Tolfdirovu uvítací přednášku.
Na každé úrovni si také můžete až pětkrát zajít za některým z učitelů toho kterého perku a vylepšit jej...

Čím jsi lepší,tím lepší kouzla budeš moct používat,koupíš je třeba na univerzitě,ted máš nějaký základní fojr,kup si sežehnutí a opékáš víc.Když postoupíš na další urověn buduj si ničení.
Taky se dají nosit čelenky,prsteny,náhrdelníky,která zvyšují magii ničení a očarované kusy zbroje,oděvu.Co kus přidá třeba 20%

Výborný stránky o hře-http://skyrim.4fan.cz/Kouzla_a_magie_ve_Skyrimu_61

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru