Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slabý zvukový výstup

Zdravím , trápí mně problém slabého zvuku co leze z PC , mám windows 7 , a ze sluchátek mi leze dost slabý zvuk , když se podívám na ''směšovač zvuku'' , tak mám všechno na maximum , ale z Internet exploreru , i například WMP mi leze slabý výstup , poznám to podle indikátoru vybuzení ve směšovači , který ukazuje tak čtvrtinu vybuzení , když je vše na maximum , a dál nevím jak zvuk zesílit , jesli v prohlížeči není někde hladina zvuku kterou může Flash player vypustit . Díky za každou radu :-)

Předmět Autor Datum
flashplayer a aj WMP maju vlastne posuvniky na hlasitost, flashplayer to ma kdesi v pravy klik na fl… poslední
MM.. 11.10.2011 21:45
MM..

flashplayer a aj WMP maju vlastne posuvniky na hlasitost, flashplayer to ma kdesi v pravy klik na flash objekt - vlastnosti, WMP to ma pod videom. Navyse este prehravace na weboch maju vlastny regulator hlasitosti, zvycajne pod videom je nejaky repracik tam musis kliknut a nastavit si maximum.

A za dalsie niektore videa/filmy su proste so slabym zvukom (original film nema nikdy v normalnych scenach vybudenie na 100% ani zdaleka, kvoli potrebnej dynamike pri par velmi hlasnych scenach vo filme). To sa da zmenit tak ze spracujes video napr. virtualdub-om a zvysis hlasitost zvuku toho videa (avi apod), ak to je video ktore mas na harddisku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru