Avatar uživatele
BEAES

Slavnostní menu pro rodinu…

Nevím jaké menu vymyslet na menší rodinnou oslavu, představuji si -polévku, hl.jídlo a dezert, možná i jednodušší předkrm. Máte nějaké nápady, jak jídelníček sestavit, poraďte? Díky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, hanjimka, iceT před 4939 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Fun1k

Pokud budou přítomny i děti, předkrm bych vynechal a soustředil se víc na dezert, případně místo předkrmu bych dal volně „předkusky“, jako třeba chlebíčky, jednohubky atd. Pokud někdo je na bezmasou stravu, tak kromě např. kachny/kuřete/ji­ného ptáka nebo dobytek s přílohou bych nabídnul třeba i nějaký ten zeleninový salát, což se může hodit i těm, kdo budou jíst maso, ale třeba nebudou uspokojeni jen „standardní přílohou“. Za nápoje bych obsadil pivo, aperitiv, obyčejnou vodu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanjimka

Polévka je klasika-vývar slepičí neho hovězí se zeleninkou a nejlépe domácími nudlemi,snad i s knedlíčky­.Hlavní jídlo je dobré vybrat podle složení a připližných chutí hostů.Jestli jsou spíš na zdravější stravu tak kuře nebo krůtí nikoho neurazí.A to jako pečené,nadívané nebo třeba steaky obložené sýrem,žampiony a šunkou.K tomu bych udělala brambory opečené v troubě a nějaký zeleninový salát.Jako dezert závin s jablky,šlehačkou a kopečkem zmrzliny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Hovězí polévka ze zeleninou a játrové knedlíčky, zelená petrželka . Svíčkovou knedlík, a brusinky a pravou šlehačkou. Dort s žloudkovým krémem a šlehačkou ozdobit višněmi v griotce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek