Avatar uživatele
AlfaSamec

Složité vztahy, jak získat zpátky sympatie..?

Scházel jsem se s jednou slečnou rok a vlastně byla to jedna z prvních ženskejch, s kterejma jsem si nejvíc rozumněl, kam se hrabaly ty před ní a dá se říct i po ní. Seznámili jsme se přes internet, já ji znal osobně podle vidění. Scházeli jsme se rok, plánovali spolu dovolenou, že by jsme spolu jeli a když jsem se ji zeptal, jak to vidí s náma do budoucna, tak prej se uvidí časem.

První schůzka byla suprová, strávili jsme spolu celej večer a pak skončila ještě i u nás doma, což jsem nečekal a pak se jen čistě scházeli. Podle to byla holka, nejen že je pěkná, o to ani tak nejde, ale rozumově tak nějak na stejný vlně. Akorát v poslední době nevím no, co si o tom myslet. Už rok jsme bez kontaktu, naštvala se kvůli nějakým pomluvám a tak, že se prej o nás něco vyprávělo, nevím co a proč a nechce se sejít a ani to řešit. Takže jsem špatnej a vůbec ani nevím proč. Občas někdy odepsala, ale spíš mě ignoruje.

Nedávno jsem ji teď popřál k svátku a to už odepsala dokonce i pozitivně, že děkuje se smajlíkem. Takže komunikuje a má i dobrou náladu, což je dobře.. Popřál jsem ji nedávno i k Vánocům, děkovala taky a pak jsem se ji zmínil o dárku, který má na poště. To nečekala a odepsala mi: „Cooo? Proč to děláš?“. Odepsal jsem ji v tom smyslu, že je to z důvodu kamarádství, že jsem ji chtěl udělat radost a že to má brát jako malou pozornost ode mě k Vánocům a že se ji to snad bude i líbit a neodepsala, dárek zatím ani nevyzvedla. Jak ji získat zpátky? Potřebuju si s ní hlavně promluvit, ale nevím jak ji vytáhnout někam. Ona je furt naštvaná a já nevím, jak ji přesvědčit o tom všem.

Potřebuji přímo rady, jak na ní a jak postupovat (takže nějaké komentáře, že to nemá smysl a tak, nepotřebuji číst.. já jsem rozhodnut, jen potřebuji poradit, děkuji za pochopení).
Doplňuji:
Díky za veškerý názory

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, gagaga, marci1 před 3769 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nech tomu čas. až ten ukáže, zda má smysl pokračovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Jestli je neoblomná teď, bude i potom.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

takže ty jsi rozhodnut ji mít a chceš jen radu jak na ni, správně? Nezávisle na tom, co se honí v její hlavě. Tak potom je rada jednoduchá: bůh ti žehnej :o

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Ptáte se, jak získat zpět sympatie. Pokud ten druhý Vám nedává svoje sympatie na odiv, nelze ho nijak přemlouvat, prosit ap. Jestliže stále doufáte, že se to spraví, chce to jedině tomu nechat volný průběh. Čas to možná spraví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cz

Taková se zdá jako pravá pro život, chytrá, praktická ale jestli spolu nežijete, těžko odhadnout jak se bude chovat doopravdy. Jestli na místo sympatií nenastoupí antipatie. Ty kozo, neumíš uklidit, neuvaříš, citové vydírání atd. Na pokec a sex si můžeš sehnat někoho jiného..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Píšeš, že ze začátku to bylo skvělé, dokonale jste si rozuměli, teď se nechce vrátit. Nezapomeň, že v první fázi si toho člověka představuješ jako dokonalého, byli jste zamilováni jeden do druhého a mysleli jste si, že to vydrží stále. Dotyčný člověk nám připadá dokonalý, protože nepoužíváme mozek, ale řídíme se city a nedbáme na rady okolí. To že odepsala a začíná komunikovat je dobře, ale nediv se že nepřijala dar. Možná se nechce vázat, Možná byla chyba na Tvé straně, proč jste se rozešli, možná na její. Ale dávat někomu dar, nezáleží jakou to má hodnotu, ke komu nemám vztah a chci si ho tím získat není to nejlepší. Vztah je přece emoční záležitost a dar je konkrétní věc, Lidé se posuzují podle toho co mají, auta atd, a možná odmítla ten dar proto, že by Ti byla něčím zavázaná. Nech to plavat a snaž se s ní nějak spojit. Určitě máš telefon i adresu a když nebude odpovídat, zkus jí přímo navštívit, nebo si zajdi k ní do práce. Prostě se musíš obětovat jako ten mládenec z pohádky, který si vyhlédl nevěstu , co byla zakletá a pak jí šel hledat na konec světa. Tolik se po Tobě nežádá. Zvaž si, zda pro Tebe opravdu hodně znamená. a co jsi a nejsi ochoten udělat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hamon

Zaplat ji dovolenou, kup ji auto, zahrn ji darkama, vezmi si na to pujcku, kdyz stacit nebude, vezmi si druhou, treti… Kdyz budes dostatecnme vytrvaly, budes mit na cely zivot o zabavu postarano. Ze to nema smysl cist nechces, lip teda poradit neumim.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek