Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka - Když zapojím k notebooku sluchátka, tak hraje zvuk zároveň do sluchátek i z repráků

Ahoj, mám problém... Když zapojím k notebooku sluchátka, tak hraje zvuk zároveň do sluchátek i z repráků. Mohlo by to jít nějak přenastavit, nebo je to chyba HW? Díky :)

Změna předmětu, původně: Sluchátka
Pište výstižně předmět. Napište přesně, čeho se dotaz týká. Předměty typu "Pomozte plz" nebo "Dotaz" nejsou příliš vhodné, protože nic neříkají o vašem problému a těžko pak můžete očekávat včasnou odpověď.
add
(LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Zdravím, s tímto jsem se ještě nesetkal, zkuste napsat presny typ Notebooku a ja zkusim mrknout na f…
Jan Kolář 05.08.2011 11:50
Jan Kolář
Ted mi kolega radil, ze primo v jacku pro sluchatka je malinky přepínač, který toto zajišťuje, takže…
Jan Kolář 05.08.2011 12:57
Jan Kolář
Aha, tak díky. Aspoň vím, čím to je... poslední
AAAA 05.08.2011 21:22
AAAA

Zdravím, s tímto jsem se ještě nesetkal, zkuste napsat presny typ Notebooku a ja zkusim mrknout na fora konkretne k tomuto modelu (což můžete i sám). Opravdu tipuji, ale třeba jine ovladače ke zvukove kartě by mohli pomoci. Vzdy se mi to prepinalo automaticky a nikdy jsem nezkoumal, co za tim stoji, jen vim ze nektere ovladače ke zvuku maji i takoveto okno , kdy vam hlasi každy novy pripojeny konektor i co se připojilo. Ale toto opravdu nevim, presny typ by mohl pomoci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru