Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smyčka při přesměrování

Ahoj,

při zadání adresy www.gmail.com mi web vyhodí chybu: Smyčka při přesměrování. Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

Ještě před dvěma dny mi vše fungovalo v pořádku. Mám základní konfiguraci Macbooku Pro a na maily využívám i vestavenou aplikaci, která mi poslední dva dny také nefunguje.

Nevíte někdo čím to může být?

Předmět Autor Datum
Stačilo vymazat cookies. Jen by mě zajímalo, díky čemu tento problém vznikl. Nemáte někdo tušení?
Stalky 15.07.2014 23:19
Stalky
Mě to také udělalo u W7 ve Firefoxu. V Chrome a IE to fungovalo bez problémů. Taky stačilo vymazat c…
jamaca 16.07.2014 10:05
jamaca
gmail,rovnako ako hotmail zaviedol pred "pristátím" na domovskej stránke bezpečnostné nepovinné over… poslední
audax 16.07.2014 11:41
audax

gmail,rovnako ako hotmail zaviedol pred "pristátím" na domovskej stránke bezpečnostné nepovinné overenie cez sms,ktoré je možné zrušiť a už sa viac neobjaví,pokial je v cache safari/predpokladám že to na macbooku používaš/ pôvodné cookie od gmailu,tak to presmeruje preč od priameho prístupu k stránke,to je jediné moje amatérske vysvetlenie,mne to tiež nedávno spravilo pri pokuse o pripojenie cez mail-server zamietol pripojenie,nebolo možné autentifikovať váš účet,chyba socketu ssl,cez priamy prístup cez safari sa najprv objavila požiadavka o telefonickú autentifikáciu pomocou sms kodu,tú som zamietol a odvtedy to funguje znovu po starom...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru