Avatar uživatele
Georgo2010

Snažil se mě „lanařit“ podomní prodejce, ať přejdu od ČEZ k RWE a budu mít 10% slevu. Na co si dát pozor? Je to výhodné?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4573 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nůže to být výhodné, ale u těchto akcí vše vše pečlivě prostudovat a až potom jednat. Oni ani ty slevy většinou nebývají zadarmo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Změnit dodavatele není vůbec špatná věc. To se netýká jen elektřiny, ale i jiných institucí (mobilní operátoři, banky, pojištění všeho druhu, hypotéky atd. atd.). Češi to moc nedělají a jen brečí, jak je všechno drahý, přitom by se možná divili, kolik by ušetřili, jen kdyby do těch jednání o cenách vstoupili, pohrozili odchodem ke konkurenci apod.
Co se tvého dotazu týče, pak nevím, jestli bych to řešil přes podomního prodejce, spíš bych si asi zašel na pobočku nebo možná někdo poradí ještě lepší způsob. Každopádně pro výpočet úspor elektřiny je super kalkulačka na stránkách viz odkaz. Nicméně nedávno jsem ji zkoušel a ač předtím fungovala správně, tak se jim nějak „rozbila“. Nevím, jestli to už opravili. Když to ještě fungovalo, tak u nás doma bychom mohli ušetřit i několik set ročně. Člověk si sice řekne, že pár set za rok nejsou žádný peníze, ale na ulici je nenajdeš a hlavně jsou to peníze prakticky za nic, není potřeba se kvůli nim nijak extrémně namáhat. Čili s chutí do toho a pár set doma je hotovo. 😉

Zdroj: http://www.zme­naelektriny.cz/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pokazdejinak

chce to pročíst nabídku v klidu a ne stylem „sleva platí jen 10min“
zkuste si porovnat nabídky a ceny:
http://www.go­ogle.com/webhp?hl=en#scl­ient=psy-ab&hl=en&site=web­hp&source=hp&q=po­rovn%C3%A1n%C3%­AD+cen+elekt%C5%99i­ny&pbx=1&oq=po­rovn%C3%A1n%C3%­AD+cen+elekt%C5%99i­ny&aq=f&aqi=g-sx1&aql=1&gs_sm=e&­gs_upl=5936l5936­l0l9987l1l1l0l0l0l0l1277­l1277l7-1l1l0&bav=on.2,or­.r_gc.r_pw.&fp=ad0e857­1ec88702&biw=1280&bih=665

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek