Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Snížení výkonu - Vrácení PC do původního stavu

Dobrý den,
Mám NB Lenovo V570. Asi tak rok předem jsem si stáhnul Battlefield 3 a cracknul si ho. Hra běžela v pořádku bez problému i když to byla cracknutá verze. Nedávno jsem si hru pořídil abych podpořil vývojáře a hra se mi seká. Což pozoruju na nb už hodně dlouho klesnutý výkon. Procesor stíhá ale paměť nějak tápe. Myslel jsem si že je to díky tomu že hodně stahuju a instaluju blbosti. Defregmentaci dělám pravidelně. Nedávno jsem kompletně vyčistil celý PC, ale pořád se mi BF3 seká. Chtěl bych se zeptat, zda by pomohlo vrácení PC do původního stavu? A pak prosím, jak to mám teda udělat. Nedostal jsem totiž žádné CD a nemohu se nikde dočíst jak to mám udělat. Pouze jsem v začátku měl nějaké drivery atd. Nikde žádný setup nebo něco takového... Na začátku jsem měl klasické Lenovo programy, Microsoft Office a to bych nerad přišel. Tudiž nechci kompletní reinstal windowsu ale vrátit nb do výrobního stavu, co se softwaru týče.

Velice děkuji za radu: PS: Vím že crackovat se nemá, ale jsem student a chtěl jsem si hru před tím než ji pořídím, vyzkoušet.

Předmět Autor Datum
ked pouzivas cracky tak si tam s nimi mohol nadrbat nejake viry. Obnova na vyrobny stav samozrejme…
MM.. 28.08.2013 16:23
MM..
Díky za odpověď, Tak já dam teda kompletní obnovu. Jen bych se chtěl zeptat, když jsem tam měl Micro…
JaQ 28.08.2013 19:32
JaQ
Vykon grafiky nezavisi od ziadnych GB. i3 tiez neni ziadne delo. Tak si tam mal mozno predtym nastav… poslední
MM.. 28.08.2013 19:34
MM..

ked pouzivas cracky tak si tam s nimi mohol nadrbat nejake viry.

Obnova na vyrobny stav samozrejme pomoze vratit Win na originalny stav, u lenovo to vypnes a zmacknes klavesu onkey recovery a zvolis si kopletnu obnovu uplne na factory stav (ne zachovat svoje subory)
Ked to bude sekat aj potom tak je mozne ze ta hra na DVD je starsia verzia a stiahni si od vyrobcu hry patch, alebo je defaultne nastavena na vyssie detaily alebo vyssie AA/AF v menu apod.

Díky za odpověď,
Tak já dam teda kompletní obnovu. Jen bych se chtěl zeptat, když jsem tam měl Microsoft Office, tak ho tam budu mít i potom? Já jsem to stahoval včera přes Origin, tak by to měla být nejnovější verze a detaily jsem dal auto. Problém je to že se to seká až tak že mi ani zvuk někdy nestačí. Že prostě někdy vypadne. Já vím to jsem udělal chybu že jsem hodně crackoval,ale teď se to asi drží i v registrech apod. Jinak sestavu mám Intel Core i3 - 2,1 GHz, 64bit Win7, 4 GB RAM. Grafickou mám myslím 512 a nebo 1G, to si nejsem jistý tak by to mělo zvládat aspoň ty střední hodnoty.

Každopádně díky za radu,
JaQ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru