Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Ericsson Satio nebo HTC Touch HD2 Leo

Ahojte!
Chtěl bych někomu udělat radost a koupit mu nějaký moc dobrý multifunkční aparát. Líbí se mi ty dva v předmětu, ale v těchto věcech se vůbec nevyznám a nechci udělat chybu. Který se vám zdá lepší? Značku SE znám, tyto telefony používám odjakživa a jsem s nimi maximálně spokojen. HTC značku vůbec neznám a nevím, není-li to další Sencor. Ovšem jejich aparát se mi zdá vybavenější, tedy samozřejmě až na foťák. No a ten obrovský displej...
Vůbec si nevím rady. Anebo víte o něčem ještě lepším? Moc díky za rady, tipy a připomínky.

Předmět Autor Datum
Ujasni si, jaký OS je pro dotyčného vhodný. Uvědom si, že to jsou smartphony. Vybírat telefon podle…
touchwood 15.11.2009 19:31
touchwood
Vím pouze toliko, že jeden je vybaven Symbianem a druhý Windows Mobilem, jeden má procesor 600 MHz,…
Jeníček 15.11.2009 22:23
Jeníček
Tak mam uplne stejne dilema jako ty! Rozhoduju se mezi temahle dvouma krasavcema a asi vyhraje Satio…
sLD 05.02.2010 14:43
sLD
akoze lol, vyberat si smartphone podla fotaku a nakoniec sa rozhodnut pre ten, ktory ma horsi OS a h…
Michal2 05.02.2010 14:59
Michal2
No, tos popsal papírové parametry, ale nepopsals očekávání od toho přístroje. Aby ti to přitelkyně n…
Moas 05.02.2010 14:59
Moas
Tak HTC rozhodně není neznámá značka a troufám si tvrdit, že v současný době vede v "highendu". Sám… poslední
shark.jd 05.02.2010 15:06
shark.jd

Vím pouze toliko, že jeden je vybaven Symbianem a druhý Windows Mobilem, jeden má procesor 600 MHz, druhý 1 GHz. Také vím, že to umí telefonovat, hrát a taky trochu fotit - i když Satio s 12 MPx a xenonovým bleskem asi trochu víc než trochu. Vím také, že cena je srovnatelná, že htc má větší displej, ale že Satio ma mnohem lepší foťák. Ovšem to je asi tak vše, co o těchto přístrojích vím. Stále používám "hloupý mobil". Ten aparát je pro mou přítelkyni, která je na tom docela stejně jako já, i když má aparát o pár tříd lepší, stále jen "hloupý". Je jí myslím jedno, jaký tam bude OS. Mně také, protože se v tom nevyznám. Ale milerád si nechám poradit. Je v něčem jeden OS lepší než ten druhý?

Tak mam uplne stejne dilema jako ty! Rozhoduju se mezi temahle dvouma krasavcema a asi vyhraje Satio, pze ted mam SE K800i a ten fotak je uplne super... Chci fotak vyuzivat a HTC se s Satiem co se tyce foceni nemuze srovnavat! Co se tyce vseho ostatniho tak bych asi bral HTC(WinM, displej a mozna i design) :/ I kdyz SonyEricsson mam radsi! Jeste nejsem rtozhodnutej... To je hrozny cokoliv vybiram tak jsem zahlcenej nabidkama! Od televize pres mobily, auta, fotaky, PC, atd atd... :-D Nehlede na to, ze bych mel kazdej tejden neco upgradovat jinak nebudu in :-) brr

No, tos popsal papírové parametry, ale nepopsals očekávání od toho přístroje. Aby ti to přitelkyně neomlátila o hlavu - pokud mí někdo telefon jen na volání a smsky, tak telefon s OS je pro něj zbytečný (horší spotřeba, rychlost reakcí atd.).
Od boku se dá vystřelit, že Satio je víc pro normální lidi, kdežto HTC konzervativnější, business class. Ale dnes už se to dost stírá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru