Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Vaio VPCEH1M1E reinstalace

Zdravím,

dostal se mi do rukou TENTO notebook. Potřeboval bych ho kompletně reinstalovat. Instalační DVD na WIN 7 64-bit mám, nicméně mám docela problém s ovladači. Nechci instalovat úplně všechny aplikace od Sony, které stejně nevyužiji, proto bych chtěl poradit, co a kde nainstalovat.

Tak už jsem se tím prokousal, PC jsem kompletně přeinstaloval, včetně smazání všech oddílů, OS běží jak má. Nicméně mám několik problémů - nelze aktualizovat síťový adaptér Ethernet, nikde nemůžu najít ovladač. Dále nemůžu najít ovladač pro webkameru (teď je mrtvá) a pro tlačítko WEB, které by mělo fungovat při vypnutém PC pro přístup na net. Na stránkách podpory SONY jsem nenašel úplně všechno, dost toho tam chybí a přiznám se, že nevím, kde dál hledat... Kdyby se tu našel někdo s podobným modelem, bylo by to super!

Díky moc za pomoc!

Předmět Autor Datum
Dobrý den, http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloa ds/preinstalled/index.aspx?l=cs_CZ&m=V…
Jan Kolář 02.09.2011 11:36
Jan Kolář
Dobrý den, to jsem právě udělal, nicméně i tak na těchto stránkách není úplně všechny, resp. všechny…
maldini 02.09.2011 11:48
maldini
Přiznávám, že například na tu web kameru jsem nic nenašel, zkuste třeba chipset (i když no,..). Jina… poslední
Jan Kolář 02.09.2011 13:49
Jan Kolář

Dobrý den, http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloa ds/preinstalled/index.aspx?l=cs_CZ&m=VPCEH1E1E_W tady zda se by mělo vše byt, pozor nahoře se překlikává : Původní instalace/Aktualizace . Ovladač na ethernet tam je, na tlačítka bude asi některá utilit. Na web kameru jsem nic nenašel, zkuste až budete na netu, vlezt do spravce zařízení, tam by měla byt kamera s vykřičníkem ( nebo neznámé zařízení) a dejte aktualizovat ovladač automaticky, snad to pomůže. Jinak bych to musel zkusit sám, takto na dálku asi víc neporadím. Mějte se , snad Vám to pomohlo. možná by pomohlo i to Vaio Care, ale jisty si nejsem. Můžete zkusit i aktualizaci windows, třeba nějaký ovladač najde (ale na to bych se nespolehal)

Přiznávám, že například na tu web kameru jsem nic nenašel, zkuste třeba chipset (i když no,..). Jinak se nebojte vznest dotaz na jejich foru, Sony ma docela dobry servis a možná tam poradí oni. Bohužel bez možnosti vyzkouset víc neporadím, třeba zadat trochu jiny typ notebooku a použit ovladače z toho, někdy funguji a zda se, že jen zapomneli pripojit odkaz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru