Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Xperia P - Antivirový program

Dobrý den

Právě jsem si koupil Sony Xperii P a nevím jaký si tam mám dát antivirus a jestli je vůbec nutné ho mít v mobilu když jsem stejně většinou na zabezpečené wifi, kterou mám doma. Jen občas využiji wifi jinde. Potřebuji to vyřešit kvůli tomu, že výdrž toho telefonu není žádná sláva, tak se snažím tu baterii ušetři kde se jenom dá. Popř. Jaký dostačující antivir, který moc nežere baterii by jste doporučili ?

Předmět Autor Datum
antivir na Android je blbost, jen takove placebo, jelikoz urcite nemas root, tak nemuzes dat uzivate…
RedMaX 15.12.2012 11:53
RedMaX
Já tam mám teď McAfee, terý tam už byl, takže ho klidně můžu odinstalovat :)
Alester 15.12.2012 13:45
Alester
Ještě jiný problém :D Zvuk z repráku telefonu mi při hraní Dead Trigger nebo Buggy Blitz jako sem ta… poslední
Alester 15.12.2012 14:44
Alester

antivir na Android je blbost, jen takove placebo, jelikoz urcite nemas root, tak nemuzes dat uzivatelsky privetivy firewall, ktery narozdil od antiviru placebem neni, takze se omez na nepovoleni instalace programu mimo Google Play a z Google Play cti pri instalaci programu vyzadovana opravneni, pokud tam budou nejaka, ktera ten program nemusi mit, jako je napriklad u nejake pitome hry pristup k volacim funkcim a SMS, neinstaluj.

Ještě jiný problém :D Zvuk z repráku telefonu mi při hraní Dead Trigger nebo Buggy Blitz jako sem tam praská a křupe. Ale když si zahraji NFS Most Wanted nebo Fruit Ninja či poslouchám hudbu tak je zvuk zase čistý. Čím to je ? Jestli to není na reklamaci ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru