Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Xperia P - Názor

Zdravim,mám možnost koupit tento kousek za 5700,je osazený dvoujádrovým procesorem 1gz a 1 gb ram,telefon bězí na systému android a má 8 mpx fotoaparát(1080p video tez).

Najde se v cenové relaci nějaky lepší mobilni telefon? Píšu rovnou,že nechci nokie a jejich slavnej "symbian" , je to tak chudý systém ,že je škoda každe koruny.Telefon bude na občasné sledováni filmu,hraní her ( mimochodem na tomto jde udajně gta:vc) a k surfování po netu,předm díky za názory.

Předmět Autor Datum
Tuhle šunku od Sony mám od doby, kdy ji začlo prodávat O2.Již byla dvakrát v servisu, jednou měnili…
iconek 12.02.2013 21:25
iconek
Telefon je dobrej...ALE: coz by treba pro me byl velky nedostatek...nepodporuje karty...ma sice *16*…
Hasek 13.02.2013 00:15
Hasek
Uživatelský prostor je 11,2 Gb
iconek 13.02.2013 12:26
iconek
Neumí SD karty, nejde vyměnit baterie. Nebrat... poslední
MaSo 13.02.2013 14:16
MaSo

Tuhle šunku od Sony mám od doby, kdy ji začlo prodávat O2.Již byla dvakrát v servisu, jednou měnili celou desku a podruhý takovou tu bradu, jak je ta průsvitná lišta s dotykovýma symbolama.Nyní půjde na poslední reklamaci, zase začíná blbnout.Občas napíše že nepodporuje SIM, no ale než si toho člověk všimne, uběhne kolikrát půl dne.A občas dělá i to (velice nemilé při roamingu, jezdím kamionem), že volám, chci položit hovor, no ale display se neaktivuje, tudíž nemohu hovor položit, a ten běží dál i deset minut.Prostě se telefon šprajcne a neuděláš s ním nic, ani na vypinací tlačítko nereaguje.Nemá ani tlačítko reset.A jelikož baterka je napevno uvnitř, tak hovor nepřerušíš ani tím, že bys vyškubnul baterku.
Výdrž telefonu je tak maximálně do večera, pokud ale hraješ nejakou hru,máš spuštěný data a WIFI, tak se připrav na výdrž pár hodin.
A co se týče verze Androidu, pokud tam byla ta starší (nevím teď z hlavy označení) byl telefon docela použitelný.Po aktualizaci na Ice cream sandwich telefon je pomalejší.
Očekával jsem od SONY lepší kousek.Nevím, možná jsem prostě narazil na blbej kus.

Telefon je dobrej...ALE: coz by treba pro me byl velky nedostatek...nepodporuje karty...ma sice *16*GB ale buhvi kolik z toho je opravdu pristupno...kdyz vemu v potaz ze fotky/pri pouziti FX ZOOM ktery foti XXXXX krat lip nez defaultni fotak(zadna komprese atd) ma fotka pri 8Mpx obcas vic nez 6Mb...coz je cca 15 fotek na 100Mb...FullHD video atd...hry ala GTA:VC atd...zjistite ze 16GB(coz ale nebude ani nahodou) je opravdu malo a bude to nedostatek(zvlast pokud pouzivate mobil jako MP3...coz tenhle lze diky velmi dobremu vystupu)
Jinak je to velmi dobry mobil a za tu cenu super...:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru