Avatar uživatele
SonsyMite

Sony Xperia P vs. Sony Ericsson LT18i Xperia ARC S

Ktery byste si vybrali ?

http://sux.cz/b07b

http://sux.cz/9c61

Kdyztak doporucte jiny. Sony bych ale neoposutel
Diky predem

Zajímavá 0 před 4041 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Sony Xperia P

Spíš bych se přiklonil k Sony Xperia P, protože má víc paměti RAM – rovný 1GB – a přecejen to má Android a tam je dobré mít pro opravdu plné pohodlné použití ten 1GB RAM.
Sony Xperia P má i větší rozlišení rozlišení displeje – to je lepší pak třeba při prohlížení fotek či internetu. Líbí se mi i hliníkové tělo.

Na druhou stranu však Sony Xperia P nemá slot na paměťové karty, takže se budete muset uspokojit jen s vnitřní pamětí, a to 16GB, což je pro řadu lidí velmi solidní. Bohužel narozdíl od Windows Phonu Android nemyslí na takové situace, protože k mobilu s Windows Phonem automaticky získáváte 7GB cloudové úložiště SkyDrive zdarma.
Myslím si však, že těch 16GB je opravdu dostatečných. Trošku i výdrž baterky by mohla být lepší, ale tak dejme tomu no…

Ještě tady přemýšlím nad Sony Ericsson U5 Vivaz – asi loni jsem ho doporučoval známému, který chtěl takový „profesionální“ telefon s hodně dobrým foťákem.
Výhodou tady je, že má opravdu dobrou výdrž baterky – dva dny úplně v pohodě vydrží a taky ten mobil je docela lehký, drží se hezky v ruce.

Určitou nevýhodou může být to, že to není úplně aktuální model, však na inetrnetu se koupit dá. Pro někoho může být i nevýhodou použitý operační systém – Symbian UIQ. Nemá tak velkou podporu aplikací jako Android, ale zase je úspornější na hardware – není potřeba mít tak výkonný procesor a mít tolik paměti RAM, co potřebuje Android.

Ono taky nevím jakou tak máte představu o mobilu – ať už cenově nebo funkčně, tak se radí trochu obtížněji. Možná Vás poprosím, abyste se trochu rozepsal.
Myslím si, že by nebylo na škodu uvažovat o jiné značce, například Nokia nebo HTC.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
AndyT

Sony Ericsson LT18i Xperia ARC S

Podle mě asi možná ten druhý, ten první je možná silný, ale nemá tolik vychytávek jako ten druhý, pokud to budeš potřebovat. Ale co potřebuješ více? Technický? Ber ten první, pokud chceš mít stylový mobil, tak asi ten druhý . . .

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
motlajs

Sony Ericsson LT18i Xperia ARC S

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek