Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony vegas - neomezené zrychlení

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda se dá v Sony vegas 11 zrychlit video úplně namaximum tak jak bych chtěl?
Protože když prostě zmáčknu CTRL a potáhnu směrem do leva tak se to po chvíli zastaví asi na 10x rychlejšim a já bych to právě potřeboval zrychlit ještě o něco víc tak právě má otázka je taková, zda se ten "limit" dá nějak zrušit, abych to video mohlo být třeba i 20x rychlejší..
Zda by to nějak šlo tak budu rád za každou radu jak na to.

Předmět Autor Datum
Jestli máš verzi Pro, tak je tam nástroj Velocity envelope - zelená křivka ve stopě videa, kterou mů… poslední
Niko Bellic 24.09.2013 22:13
Niko Bellic

Jestli máš verzi Pro, tak je tam nástroj Velocity envelope - zelená křivka ve stopě videa, kterou můžeš ovládat rychlost videa (podobně, jako jde ovládat hlasitost ve zvukové stopě).
V kombinaci s playback rate se to dá zrychlit hodně. Pokud nedělá problém english, přečti si:
http://www.sonycreativesoftware.com/controlling_ve locity_in_vegas_pro

With the Event Velocity envelope, you can speed the video up 300%. (If you also change the event's playback rate to 4.0, meaning 400%, you can set the actual playback rate to 1,200% which is the playback rate of four times faster sped up by the 300% increase in speed caused by the event velocity envelope.)

Verze Movie Studio tohle bohužel nemá. Tam se asi neobejdeš vždycky s vyrenderováním 4x zrychleného videa a jeho opětovným zrychlením. V takovém případě bych to renderoval do nějakého málo ztrátového formátu, třeba Motion JPEG (pokud je to progresivně kódovaný obraz). Finální rendering pak do čeho chceš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru