Avatar uživatele
Michal Kole

Co jsou to ty kurzy plavání pro těhodné / gravidní ženy ?

Propagační letáky a webové stránky orgnazcí je jedna věc, ale co se tam skutečně odehrává je věc jiná.

To je něco jako výcvik amerických jednotek SEAL ? Kdy nutí plavat vojáka 50m pod vodou, ještě ho drží „potápěč pod vodou“ aby se nemohl vynořit, dokud skoro neupadne do bezvědomí ?

Jen pro pro nějaké aktivní mazače: upozornění, že mám ve zvyku hnát věci do extrému, pro lepší názornost a zdrůraznění podstaty řešeného problému.


Pokud někomu otázka vadila z ryze věcného důvodu, ať mi napíše zprávu s návrhem na úpravu lepší stylistické formulovanosti.

Já na ní nic špatného nevidím.

Mazale, mě vadí taky některé otázky, tak na ně neklikám a neodpovídám a nenahlašuji – každý má právo se vyjádřit a každý není zrovna rétorik.

Zajímavá 0 před 4246 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
lally

Plavání pro těhotné má také vliv na dobré zásobení plodu krví, která prochází placentou, právě proto, že ve vodě je trochu potlačena gravitace. Mimo jiné se ve vodě nacvičuje dýchání, takže plod je trochu natrénován na kyslíkový dluh, ke kterému při průchodu porodními cestami dochází. Voda též podporuje uvolnění svalů kolem páteře, které jsou zvýšenou zátěží přetíženy. A v neposlední řadě se tam užije spousta legrace a pozitivní myšlení a dobrá nálada u těhotné je přece důležitá.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ty příšernej psychotiku, už se na to vykašli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Michale, nezdá se ti, žes únosnou míru shovívavosti od ostatních už dávno přečerpal?
Zmíním důležitou okolnost, pokud ti vadí neustálé mazání tvých otázek, mám pro tebe skvělou zprávu. Stačí jeden BAN a rázem máš po všech starostech s mazáním.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kamionacka09

To mas tak, tak jak tehotnym zenam se hur pohybuje a nemuzou nejak divoce cvicit a tak chodi do bazenu,voda nadnasi a tak se jim tam lip pohybuje,dobre se jim prokrvi telo a taky rozcvicujou panev aby jim pak dite slo dobre vytlacit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví