Avatar uživatele
marci1

Souhlasíte s Hanou Gregorovou, s jejím výrokem o dnešních mužích?

„Kdysi se chlapi nebavili o ničem jiném než o ženách a sexu. Dnes se baví o politice a penězích. Může okolo nich projít nahá mladá baba a nikdo si jí nevšimne, protože mají v hlavě jiné věci,“ tvrdí herečka". 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Kepler, dubraro, hapiky, michalds před 2460 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Odpoveď byla označena jako užitečná

Souhlasím. Pokud tam ti chlapi řešej peníze a politiku, nevšímají si jí, protože jsou si zřejmě dobře vědomi, že kolem nich bude nahá kroužit tak dlouho, než budou mít čas „si všimnout“.

Paní Hance nejspíše uteklo, že muži, kteří tak nějak „nad míru“ řeší peníze a politiku, je řeší primárně kvůli svý mizerný dostupnosti sexu, takže o tý nahý dámě moc dobře vědí. Prosit se už ale jedný nahý buchty o nic nebudou a to je druhá věc, která paní Hance v tomto století zřejmě utíká- dostupnost porna a jeho zjevná realita všeho, co v něm moderní dámy okázale předvádí.

Čím více ženy ve své nedostupnosti a nedosažitelnosti utvrzují sebe sama, tím vyšší mocenské a materiální (politika, peníze) nároky na sebe muži mají. Zjentek ;)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Neslyšela jsem, ale třeba muži mají málo fantazie, nebo si uvědomují, že

„Každý jen tu svou má za jedinou, všecky krásy světa v ní vidí…“

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Paní herečka může mít pravdu v tom, jak se muži navenek projevují pod tlakem společnosti, morálky, zákonů. Nikoliv v tom, na co opravdu myslí.
Představte si, co by se stalo, kdyby si oné nahé ženy všimli tak, jak je jim přirozené. To by bylo harašení, znásilnění, nerovnoprávnost, žena jako sexuální objekt … mediální lynč, kriminál.
Současné ženy si samy mohou za to, že si své muže zničily.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Řekl bych, že téma hovorů se u mužů vyvíjí s věkem. V mládí to jsou ty baby, pak politika a prachy a ke stáru nemoci.
O vztazích k ženám je tento krásný vtípek: na jednom ostrově tři trosečníci tří generací, na druhé 3 mladé trosečnice. Nejmladší povídá: měli bychom k nim přeplavat, ne? Zralý muž: nikam! Připlavou samy. A senior: zachraň se k do můžeš, už sem plavou!

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Ještě nedávno nebyly ani porno časopisy k mání ani internet a už vůbec ne „salóny“. Ono tehdy stačilo aby se prošla dívka bez „ochrany“ v bílém průsvitném tričku a bylo pozdvižení. Dnes by musela být úplně nahoře bez…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Já jsem ten výrok neslyšela, ale když jej čtu,
napadá mne, že se netýká jenom mužů…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Ne nesouhlasím. Právě naopak. Dnes je to s tím úchylničením ještě horší než vůbec bylo! a ještě se to bere jako za zdravé či dokonce za svobodu kterou jsme si vydobyli. Ovšem nemravnost je to co se ve svobodném západě vymklo z rukou, ale my jsme si tento odpad zapsali jako jeden z bodů svobody.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek