Avatar uživatele
anonym

Souhlasíte s tím, že bude navýšen stav policejního sboru a budeme tak více chránění a pomoženo?!

https://www.no­vinky.cz/disku­se?id=451082&ar­ticleId=/krimi/409079-policie-za-ctvrt-stoleti-nabobtnala-o-ctvrtinu-a-bobtnat-bude-dal.html§i­onId=3

Boreczech a co říkáš na to: Konec svobody shromažďování v ČR. Čeští poslanci se nechali inspirovat Pinochetovým zákonem z roku 1988. Policie bude moci svévolně rozpouštět a přemisťovat demonstrace!

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? JájsemRaibek před 2855 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Ano. Na každého občany dva policajty :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

myslím si, že Český národ se v devadesátých letech utrhl ze řetězu a od té doby nerespektuje nic. nerespektuje jeden druhého, zákon a tím pádem ani policii. policajtů může být kolik chce, ale budou to zase Češi a kdyby se mezi nimi náhodou objevil někdo, kdo to myslí vážně, tak skončí. na co víc policajtů, když nemají pravomoce a když, tak se bojí, jelikož je jejich nadřízený utržený ještě víc. za komanče se všichni báli i uprdnout a dneska serou na vše.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?JájsemRaibek Nahlásit

Avatar uživatele
orwell

Pokud se zvyšují počty policistů, jejich platy a pravomoce, o něčem to vypovídá. Hlavním posláním policie vždycky bylo, je a patně i bude chránit mocné a udržovat v poslušnost „plebs“. Jinak se tomu taky říká udržovat pořádek. Myslím, že nová „padesátá léta“ jsou na obzoru. Demokracie dozrává do žaludečních vředů… Kdopak nám to napsal a zazpíval? Asi nějaký komouš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek