Avatar uživatele
annas

Souhlasíte s tím, že vše, co přichází, se děje v náš prospěch, i když platí, že nejsou věci takové, jakými se zdají být?

Vše se vyjeví až časem.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? ten který je, kenyrts, vagra, Andělé, johana 56, anonym, Deli, fcoop, Sarrow před 4597 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Deli

Řekla bych to jinak: Všechno (i) zlé je k něčemu dobré.
Ano, já to tak cítím. I zlé zkušenosti mi něco dají – minimálně zkušenost získám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fcoop

Řekl bych,že zdaleka ne všechno,co přichází,se děje v náš prospěch.Většinou jsou to následky něčeho.Obecně. Minulost včerejškem neskončila.To,že věci nejsou ani zdaleka takové,jak vypadají,je jistě pravda a velmi často smutná.
Svět není takový,jak se zdá.Nebo jak by leckdo chtěl,aby vypadal.
Z TV realitu těžko poznáme.
Ale existuje NET, a tam se jeden dozví i to,co ani nechce vlastně vědět.
Stačí být zvídavý a umět hledat.
Jsou i jiné zdroje,než profízlované Facebooky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Andělé

Já s tím naprosto souhlasím. Když mi bylo zle,nechápala jsem,proč právě mě se děje to,či ono.Přišlo mi to nespravedlivé. Ale po čase mi došlo,proč se mi to vlastně dělo. Přišla jsem na to až ve chvíli,kdy mě ona situace něco naučila a posunula dál.Uvědomila jsem si,že bohužel nebo vlastně bohudík,bez té těžké a špatné zkušenosti bych se to nenaučila.Oprav­du,když si sáhnu do svědomí,tak si musím přiznat,jaký jsem to byla slaboch a co všechno jsem se díky zkušenosti naučila.A tj.pro mě nesmírně cenné.Mám sama ze sebe radost,že už to,či ono umím apod. Některé životní situace se mi opakovaly pořád dokola tak dlouho,než jsem se onu chybu konečně naučila a tak mohl kolotoč přestat.
Jsem dnes přesvědčena,že vše,co se děje,je ku prospěchu. Nikdy jsem si to v těžké chvíli neuvědomila,až s odstupem času,se mi vyjasnilo.
Docela těžce jsem dlouho špatně nesla,že stále nemám práci.Ale už chvíli si říkám,že ta „lepší a vysněná“ na mě teprve čeká. Že jednou budu štastná,že mám práci,která přišla v pravý čas.Zase se tam něčemu budu učit,co mě opět posune dál…:-)
Dnes věřím,že vše,co se děje,má nějaký smysl.
Je krásné mít dům,pěknou práci,peníze atd.Také si to přeju a přát budu,ale ještě krásnější je,když pracuju na svém charakteru a krůček po krůčku se „vylepšuju“…:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

S první půlkou nemůžu tak docela souhlasit, ale s druhou půlkou nejspíš ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Me zemreli rodice kdyz jsem byla mlada .. , sice se to netyka primo me , ale pritom tyka ..
Rozhodne to nebylo nic v muj prospech.
Veci jsou takove , jak je sami vidime … kdyz se do neceho pustim s tim , ze to bude hodne tezke , pak to bude opravdu hodne tezke … -iv-

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek