Avatar uživatele
anonym

Souhlasíte s vítězným názorem v diskuzi? „Konečně rozumný výrok“!

viz link:
http://www.no­vinky.cz/krimi/270760-muz-zastrelil-romskeho-mladika-v-tanvaldu-v-sebeobrane-rozhodl-zalobce.html
Doplňuji:
ad Drap, dobře, že ses zeptal. Přináší přelomové upozornění na signál, že se naše justice konečně „pochlapila“ v nezávislém rozhodování o kauzách, jež mají dopad na každého z nás.
Když už dojde k nečekanému a zákeřnému přepadení v noci a na pozemku majitele, rozhodně není čas přemýšlet jak opatrně si smím chránit svůj vlastní život a majetek.
Pokud bys nepodlehl mámivému svodu, mermomocí oponovat, mohl sis v klidu přečíst, že v závěru soudu je i vyhodnocení, že se jedná o hrubé násilí bez rasového podtextu a nutná sebeobrana proti nevyrovnané přesile a vůči seniorovi.
(V USA by to policie rovnou uzavřela a sousedi by mu jen ještě zatleskali).
Jestliže někdo pohrdá jasnou zásadou starou od nepaměti „Nepokradeš“, nemá nárok na žádné slitování.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? mosoj, manon, Hlada, beer, anonym, skrz před 4322 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Odpoveď byla označena jako užitečná

Ano. Ve státě, kde funguje diskriminace – ovšem bílých -, je to skoro zázrak.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Chlapík asi věděl či tušil ,co se může stát. Běžně s sebou snad střelnou zbraň nenosíte ! Kdyby ji neměl,byl by pravděpodobně mrtev.Jsem skutečně ráda,že se už můžeme občas beztrestně bránit proti útočníkům.Dříve to nemělo smysl,ale mám si teď když už se mohu bránit, pořídit zbraň ?…:D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Každý by měl mít právo se bránit před útočníky. Pokud nebyla jiná možnost než střílet, tak to dopadlo jak to dopadnout mělo. Snad tenhle případ odradí další potencionální přepadače lidí.
Začíná to v ČR být jako v Americe.. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Odpovídám slovy Bolka Polívky z Pelíšků: Bude to stačit, myslíš?
Je spíš hodně mrzuté, že se radujeme z toho, že se nás v naší vlastní zemi konečně zastali ti z nás, kteří nás mají chránit, pomáhat nám a měli by být na naší straně. Je trestuhodné, že se občan České republiky musí bránit zbraní a pak se ještě třást z obav z toho, jestli pro záchranu svého života neudělal něco špatně.
(S Cikány nemám jinou zkušenost, než špatnou. Proto je mi zle z toho, jak se nám svým „chováním“ neustále vysmívají přímo do očí.)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Neznáme všechny okolnosti. Pokud budeme věřit vyšetřování a tomu co je napsáno, tak musím souhlasit. A neni tato otázka náhodou chatovací ? Co komu přinese ?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

K této zprávě zle dodat jediné: Že by se konečně začalo blýskat na lepší časy?
Kéž by!
Cokoliv takového se donedávna bralo jako diskriminace národnostní menšiny, bez ohledu na fakta, která tuto skutečnost nepotvrzovala.
Je to rozumný výrok a důležitá informace.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nesouhlasím s Tebou,koho to tady zajímá,kdo,kde vložil svůj názor?! Tady se pokládají otázky na které jsou odpovídány. Co má společného „souhlasíte“ s otázkou,když v kodexu je psáno,že se má začínat „jak“.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

ad Drap, a že tady jsi ani nepíp a ještě se přiživil. Máš nějak podezřele dvojí metr! viz odkaz:
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/znate-novakovou

před 4322 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

Dvojí metr by to byl, kdyby ti Drap tu otázku smazal, tak jak to vídáme u tebe. Ale to neudělal že ne? On jenom podotknul že otázka kterou jsi zde položil, je přesně ten typ, který obvykle mažeš případně upozorňuješ na to že není v souladu s pravidly zdejší poradny.

Zřejmě ale jinej kodex platí pro tebe a jinej pro nás ostatní a „chatovací dotazy“ nebo jak tomu říkáš, jsi schopen tolerovat, ale pouze když se ti to hodí do krámu…

před 4322 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Z čeho vyvozuješ svá podezření, já přece upozorňuji a smazáním by polemika ztratila smysl.
Maže admini, uživatelé jen nahlašují závadné příspěvky.
Proč by asi byla doplněna pravidla pro vkládání otázek, pokud by k tomu nebyl důvod.
Aha, nějak ti došly argumenty, protože ses lapil do vlastní pasti – jak praví moudra: „Kdo jinému jámu kopá…“

před 4322 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

Právě z toho co říkáš, když si mi v otázkách citoval kodex, tak to tam zůstalo. Když jsi tam nic nenapsal, otázka zmizela. Stejně tak jsi v těch otázkách nepsal ani do diskuzí, ani nepalcoval, proč taky, to by přece nemělo smysl. Navíc některé otázky zmizely v průběhu pěti minut, takže to musel bejt někdo zlatej nebo stříbrnej, protože ty měli právo mazat hned, bez nahlašování. Pak jsem tu byl jednou ve 4 ráno a ve chvíli kdy ses přihlásil ty mi otázka zmizela. A tak dále a tak dále, že by to všechno byla jednom náhoda? Proč sis tedy vymýšlel, proč jsi tu v neděli večer, po víkendu kdy se mazalo, prohlásil že jsi tu několik dnů nebyl, když si někoho opalcoval ten den v neděli ráno.

Pravidla pro vkládání otázek byla doplněna pravděpodobně kvůli tobě.

Argumentů mám habadost. Kdo jinému jámu kopá, až se ucho utrhne, tohle já všechno znám a měl bys příště počkat až ti odpovím, než napíšeš „Aha, nějak ti došly argumenty“ :)))) chápeš přece že dokaď ten příspěvek neodešleš, tak já na něj nemůžu reagovat…

před 4322 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek