Avatar uživatele
Rokio

Souhlasíte také jako já, aby ČR vítala muslimy s otevřenou náručí?

Já osobně nemám nic proti muslimům, ale vadí mi teroristé. Myslím tím, že pokud se muslimové přizpůsobí zákonům a základním etickým normám naší země, tak zde můžou být.

Dále jsem přesvědčen, že terorismus je všech státech, takže neplatí, že každý muslim je terorista, ale teroristou může být i budhista, křesťan, žid či ateista.

Jaký máte názor na toto moje myšlení?

Zajímavá 0 před 2459 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nesouhlasím. Jak ukazují zkušenosti, tak většina je z nich téměř neintegrovatelná. Předem se nepozná kdo je terorista a kdo ne. Líbí se mi jak k těmto lidem přistupuje současné vedení Holandska.
Taky nemám nic proti muslimům, pokud zůstanou ve svých domovinách. Evropa je malá pro celý svět.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Když si odmyslím a) teroristy a b) že proti muslimům nic nemáš (takže nejspíš neutrální postoj), tak jsi nevysvětlil, proč by tedy měla ČR muslimy VÍTAT a dokonce S OTEVŘENOU NÁRUČÍ??

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ten který je

Měl by ses jít projít na čerstvý vzduch a ne vymýšlet kraviny.Venku je pěkně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ateista terorista ? 🙂 opravdu myslíte že je svým racionální vědeckým přístupem tak motivován zabíjet pro svou nevíru v nadpřirozené bytosti ? Náboženství přináší fanatismus, náboženství v jakékoliv podobě. Už v principu totiž od lidí vyžaduje naprostou poslušnost a oddanost bez otázek a bez pochybností – věřící musí být schopen pro svou víru zabít a neptat se přitom vlastního svědomí, pokud mu to přikáže vysoce postavený představitel jeho církve či to dokonce vychází ze svatého písma o kterém se nesmí pochybovat. Ateistu si jako zaníceného teroristu skutečně představit neumím, tímhle oslabením mysli a upozaděním vlastních hodnot či vlastního smyslu pro morálku totiž obvykle netrpí a tak se obvykle nedopouští zrůdností ve jménu jakékoliv víry.

Vaše naivní ignorování vazby mezi učením islámu a terorismem je až podivuhodné. Islám nepřipouští toleranci jiných náboženství, tím méně pak toleranci těch, kteří pohádkám nevěří bez ohledu na to jaká svatá hlava si je vymýšlí. Jejich boj proti nevěřícím je nedílnou součástí jejich učení a víry samotné. Pokud toto odmítáte vidět, podivným způsobem se oslepujete a stáváte se ještě snažší a zranitelnější kořistí, nemyslím si, že vám to dá evoluční výhodu.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Sežente si přítele, neb přítelkyni muslimáka a budete spokojen

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

To víš že jo, takhle to do nás hrne mainstream a nakonec i láska k bližnímu svému. Bohužel praxe ukazuje, kam to vede.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

můj názor je takový, že přijímání ekonomických migrantů nikdy nestálo za ta bezpečnostní rizika a četné teroristické útoky, ke kterým v Evropě teď dochází ve jménu „velkého Aláha“ … co k tomu říct víc ? Snad ani není třeba. Říkáte že terorista může být kdokoliv, jistě teoreticky ano ale proto má většina lidí schopnost pouhou teorii doplnit o praktická pozorování a ta naopak ukazují, že ateisté ani křesťané zpravidla nezabíjí pro odměnu 72 pannen za bezcitné pobití těch co nepřikládají absolutní váhu slovům proroka :-/.

před 2458 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek