Avatar uživatele
anonym

Souhlasíte, že toto je 10 nejméně stresových profesí?

Osobně se mi to nějak nezdá a tak budu rád za vaši TOP 10, která je podle vás nejvíce na pohodu.

10 nejméně stresových profesí

1. opravář hudebních nástrojů
2. zdravotnický dokumentarista
3. pojistný matematik
4. řidič vysokozdvižného vozíku
5. elektrikář
6. sekretářka ve zdravotnictví
7. knihovník
8. účetní
9. ladič pian
10. domovník

Zdroj: http://fekar.blog­.idnes.cz/blog­.aspx?c=135378

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 2451 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Danina65

Tak to tedy nesouhlasím. Ve většině profesí mám známé, kamarády, příbuzné. Někteří z nich by na tuto anketu odpověděli nepublikovatelnými výrazy.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… teda podívej se na YT , že by šoféři ještěrek byli nějak v klidu jsem neviděl, a elektrikář, vždyť je furt pod napětím …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

K některým názorům tady:
Řidič ještěrek: na youtubu je pár docela vděčných záběrů na nějaké ještěrkářské průšvihy. Alespoň trochu normální člověk nic z toho ale neprovede (a jestli jo, tak jednou v životě, podruhé si dá bacha). podle mně: Řidič je poněkud nad věcí (nadávky směrem nahoru moc neputují a ten řidič je většinou fyzicky nad okolními pěšáky) a přeci jen má svou prac. dobu od-do a není odříznut od civilizace a svých blízkých (narozdíl např. od kamioňáků)

Před časem jsem dělal v elektroúdržbě a popravdě někdy bych se tam i s chutí vrátil. Opět: prac doba od-do, problémy si člověk většinou domů nenosí.

A jako elektrikář jsem měl i co do činění s výsledkem práce ještěrkáře… Najel na stroj v lince tak šikovně, že nám přecvakl jeden z největších svazků kabelů na daném stroji (kabely šli sice korýtkem, ale přes hranu konstrukce – v místě kde si nikdo nedokázal představit, že by mohly být v ohrožení). Pokud vím, řidič z toho žádný velký problém něměl, ale my jsme kabely propojovali ještě v noci.

Ve všech případech ale bude hodně záležet jak na konkrétním prac. místě, tak na kolektivu a šéfovi. Generalizovat je poněkud ošidné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Možná ladič pian a potom rentiér. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
roco888

Myslím, že devítka je stresová dost. Hlavně když se postupem času dostaneš pouze ke druhému slovu v názvu profese.......

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek