Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Soukromí na fb, vyhledání mě a mých přátel

Dobry den,
chtela bych se zeptat na nastaveni soukromi v soucasnem Facebook Timeline tak, aby me neslo vyhledat cizimi lidmi, ani me pratele. Mam nastaveno, ze ani pratele nezobrazi me pratele (jen spolecne), ale prece se jednomu individuu podarilo zjistit i me pratele a to nevim jak..
Mela jsem profil na badoo propojeny s facebookem, a psala jsem si s tim typkem na badoo. Pak jsem si ucet na badoo zrusila, ale on vedel jak se jmenuji i jake mam na facebooku pratele.. tak teda nevim kde je chyba..jak to zjistil..a jak tedy zlepsit ochranu na facebooku pred cizimi lidmi do vetsi miry? Dekuji za odpovedi

Předmět Autor Datum
pokud už máš chytrej mobil tak všecko tohle je propojený se vším. i telefoní kontakty. jestli měl t…
kamzl 03.06.2013 21:14
kamzl
keby si netrieskal.
MM.. 03.06.2013 22:49
MM..
Zrejme mu to zobrazil ten badoo. Ked to prepojis zamerne tak tam mohlo byt kdesi asi napisane ze suh…
MM.. 03.06.2013 22:55
MM..
:-[
kamzl 03.06.2013 23:04
kamzl
tak zas nemusis sa az tak cervenat ptz dnes ked si kazdy instaluje trilion App do mobilu a vobec pri… poslední
MM.. 03.06.2013 23:20
MM..
BTW. preistotu si zmen svoje heslo na facebook (ptz ak bol ten chalan administrator toho badoo tak h…
MM.. 03.06.2013 22:59
MM..

Zrejme mu to zobrazil ten badoo. Ked to prepojis zamerne tak tam mohlo byt kdesi asi napisane ze suhlasis s tym ze ma badoo pristup na udaje. Ked je to badoo zrusene tak uz by nemal byt moznost vidiet tvojich priatelov.
Mozes si to overit ci to mas nastavene spravne u nejakeho priatela ked budes na navsteve (myslim realne) tak si kuknes ze co on vidi ked na teba klikne z jeho facebook konta.

P.S> ja osobne NIKDY nic neprepajam a robim to tak schvalne. Hlavne nepouzivaj facebook funkciu "najst priatelov" kde od teba chce heslo k emailu, ptz ti facebook bude smejdit po emaili a posle na vsetky kontakty pozvanky a podobne veci (zevraj, davali v telke :D). Kedykolvek od teba nejaka sluzba chce heslo na inu sluzbu tak klikat na Zrusit, alebo Chod do prdele sluzba, a podobne tlacitka :)

tak zas nemusis sa az tak cervenat ptz dnes ked si kazdy instaluje trilion App do mobilu a vobec pri tom necita ze jake prava tie App od nich chcu AKTIVNE POTVRDIT pri istalacii, tak potom mas pravdu ze kdejaky uchyl (autori tych App) mozu mat plny pristup na ten mobil. To je ale tiez chyba uzivatela, aj ked vacsina z nich ani netusi ze nejaku chybu uroobili :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru